spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

VinterJazz med Nelle Trio i Hørhaven

Event aflyst

VinterJazz med Nelle Trio i Hørhaven

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

04 mar 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

VinterJazz koncert med Nelle Trio i Hørhaven


Lørdag d. 4. Marts 2023 kl. 19-20


Hørhaven inviterer endnu engang til en spændende koncert i vores stemningsfulde lokaler.


Denne gang har vi inviteret NELLE TRIO som er et kollektivt band stiftet af herboende polske sanger og sangskriver, Karolina Smietana sammen Stian Swensson på guitar og Radek Wosko på trommer. De tre musikere og komponister, uddannede fra konservatorier i København og Odense, har udgivet solo albums og har været en del af talrige internationale projekter, bl. a. med store profiler som Lionel Loueke, Palle Mikkelborg og Tomasz Stańko.


Bandet skriver original musik med elementer af jazz, pop og folk, hvor teksterne er i centrum. Ukonventionelt instrumentarium med percussion, guitar og sang giver masser af plads til eksperimenter, musikalsk minimalisme og fokus på detaljer. Alt dette rundet af med trestemmig sang.

Bandet udgav debut albummet „TRIBE” i 2020. Pladen afspejler de forskellige følelser forbundet med forsøget på at tilpasse sig et nyt univers og placere sig selv som individ i det. Gennem musik kigger trioen sammen på udviklingen af identitet og karakter og dette er relateret til oplevelsen af processen med at flytte til et fremmed land. Under sine koncerter kombinerer de melodiske sange med korte kompositioner i form af musikalske erklæringer om vigtige emner, såsom demokrati, det med at være sig selv samt lighed på trods af kulturelle forskelle, oprindelse og religion.


Lyt til musik:https://nelletrio.bandcamp.com/album/t-r-i-b-e
Se video:https://www.youtube.com/watch?v=KTxFB_ygo9Q


Der er to billettyper.

Billet der giver adgang til koncerten pris: 200 kr.

Billet der giver adgang til koncerten, samt en lille tallerken tapas og 2 drinks pris: 400 kr.

Der vil være to sæt af ca. 1/2 times varighed, med en pause imellem hvor der vil blive serveret tapas til dem der har købt det via deres billet. Der vil være mulighed for at købe drikkevare.


Arrangør

Hørhaven er et økologisk landbrug og Bed & Breakfast, med plads til 12-14 overnattende gæster. Hørhaven afholder jævnligt arrangementer.

Lokation

Hørhaven B&B, Fuglebjerg, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .