Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

VINTERJAZZ: SØS Gunver Ryberg - Bjørn Svin - Cristian Vogel

Afholdt event

VINTERJAZZ: SØS Gunver Ryberg - Bjørn Svin - Cristian Vogel

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

18 feb 2022 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

VINTERJAZZ @ KONCERTKIRKEN 2022

SØS Gunver Ryberg - Bjørn Svin - Cristian Vogel

SØS Gunver Ryberg er internationalt anerkendt og skaber banebrydende og genre overskridende elektronisk musik og lydkunst. 
Hun optræder over hele verdenen i mange forskellige sammenhænge fra festivaler og klubber til museer og site specific locations. Hun har spillet på et utal af festivaler og venues fx. Berghain, Atonal Festival, Berlin Philharmonie, DR Koncertsal, Aphex Twin Curates. Hun har modtaget en række priser og nomineringer for sit virke og hendes seneste udgivelse WHYT 030 er på AD93 labelet i London. Hun er kendt for sit kompromisløse og intense udtryk og hvor musikken ikke er underholdning, men en nødvendig. En evig undersøgelse af essensen af eksistens.

Med et musikalsk og performativt nærvær skaber Bjørn Svin unikke koncertoplevelser som energiske og interessante. I snart 30 år har Bjørn videreført, videudviklet og genopfundet sig selv i nye udtryk for personlig energi, rytmik og melodiforståelse. En grundlæggende og til tider roligt stillestående harmoni bruges som omdrejningspunkt for en dynamisk og omskiftelig energi i en industriel, storladen og støjende lyd.

Cristian Vogel is a long-term innovator in the composition, mixing and performance of electronic sounds. Spanning over 25 years in the vanguard of European electronic music, his work has been acknowledged as an outstanding influence in the fields of composition for stage, club culture and studio.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .