spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

VINTERJAZZ - Trio Templeton feat. Jacob Christoffersen, Lasse Mørck & Janus Templeton

Afholdt event

VINTERJAZZ - Trio Templeton feat. Jacob Christoffersen, Lasse Mørck & Janus Templeton

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

02 feb 2024 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

VINTERJAZZ

Fredag d. 2. februar
kl. 16.00 - 18.00
@Bankeråt

TRIO TEMPLETON
feat. Jacob Christoffersen (klaver)
& Lasse Mørck (bas)
& Janus Templeton (trommer)


Genre: Nordisk melodiøs jazz

Med afsæt i Janus Templetons kompositioner og trommespil, er Trio Templeton et dynamisk brag af karismatisk sammenspil på højeste niveau!!Musikken er melodisk og lyrisk, udadvendt nordisk jazz.

Spor af Jan Johanssons jazz på svensk rørt godt op med Templetons velswingende halv amerikanske opvækst garanterer en aften hvor musikken både er minimalistisk, kraftfuld og med plads til fordybelse. Musikken er farlig med store grin lige under den boblende overflade!Igennem sin lange og succesfulde karriere har Templeton været en vigtig del af dansk jazz via sit samarbejde med bl.a Sinne Eeg, Jacob Fischer Trio, Cæcilie Nordby, Mads Mathias, og mange flere! Det er blevet til mere end 100 pladeudgivelser og nu bryder han endelig igennem med sin egen super trio!Jacob Christoffersen, trofast væbner og samspiller igennem 20 år, garanterer at musikken kommer langt ud over scenekanten! Med Lasse Mørck på kontrabassen er trioen fuldkomme

Arrangør

♥︎ Bankeråt ♥︎

Etableret i 1989, som en af de første "Franske Caféer" i København, er BANKERÅT en lokal og Københavnsk tradition. Med et dogmefrit køkken og bar, et interiør der tager fuglen på dig og en åbne-arme-politik, kan alle altid føle sig velkomne på Bankeråt.

Et helt særligt sted, hvor eklektisk boheme interiør boltrer sig ubesværet. Højt til loftet og en afslappet atmosfære danner rammerne for at du kan nyde lækkerier fra det dogmefrie menukort, i hjertet af København


Bankeråt lægger værtskab til mange forskellige typer events, herunder;

 • Musikalske events og koncerter
 • Kunstferniseringer og -udstillinger
 • Poesi- og ordshows
 • Kulturelle events og samarbejder
 • Kunstneriske events 


Hold dig opdateret på vores Facebookside samt Billeto-event-profil, og skriv endelig til os, hvis du har nogen spørgsmål!


Vi ses, på "Råtten"! ♥︎

Lokation

Bankeråt, Ahlefeldtsgade 27, 1359 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .