Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vintervandring for hele familien med biolog Marie Rubæk Holm

Afholdt event

Vintervandring for hele familien med biolog Marie Rubæk Holm

Fra Gratis

Sted

Dato

18 jan 2022 kl. 16:30 - 17:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

"Det var en rigdom for mig, mens jeg i mange år var farmer i Afrika, at jeg var eet med jorden, således at hvad der var godt for jorden, var godt for mig, – det er mig nu en sorg at tænke på, at børnene i byerne vokser op uden at have haft hænderne i anden jord end sandet i en sandkasse."

Karen Blixen oprettede Fuglereservatet på Rungstedlund i 1958. Hun bestemte, at der ikke skulle foretages andre indgreb end dem, som fuglelivet på stedet kræver. Siden da har fuglelivet og naturen haft højeste prioritet. Men hvad gør vi for at gavne fuglelivet og den øvrige biodiversitet på Rungstedlund?

Hvordan ser naturen egentlig ud om vinteren? Hvad gør dyrene, når de fryser? Hvordan finder de mad, og hvad spiser de? Kom og stil spørgsmål om naturen og alt, det den indebærer, imens vi går en tur i Fuglereservatet.

Naturvandringer er månedlige ture, hvor vi ser på naturens forandringer i løbet af et år. Vi ser på hvilke dyr, planter og svampe der findes i Fuglereservatet og hvordan man kan passe godt på naturen i Danmark. Naturvandringer er en del af projektet “I Karen Blixens Fodspor” som er støttet af Nordea-fonden og Beckett Fonden. Der er fokus på naturen, som Karen Blixen elskede så højt i et forsøg på at skabe en samhørighed mellem kulturen og naturen i Blixens navn.


Marie Rubæk Holm er uddannet biolog og arbejder på Karen Blixen Museum som naturformidler og leder for projektet “I Karen Blixens Fodspor”. Tidligere har hun arbejdet på Statens Naturhistoriske Museum som naturformidler, og under sit studie på Københavns Universitet havde hun især fokus på de danske dyr og deres økosystemer.

Billet til vandringen er samtidig entre til museet. Hos Madam Carlsens Bistro og Café er der også mulighed for at spise, nyde et glas eller en kop kaffe før eller efter arrangementet. Vi anbefaler at bestille bord – BESTIL HER 

Lokation

Karen Blixen Museum Rungstedlund Karen Blixen Museum Rungstedlund, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .