Vintur til Neder Kjærsholm

Vintur til Neder Kjærsholm

Billetter fra DKK 595,00

Sted

Dato

13 maj 2023 kl. 11:00 - 17:00

Beskrivelse

Vi skal denne dag besøge den danske vingård, Neder Kjærsholm. Vingården, som ligger i de mest pragtfulde omgivelser, man kan tænke sig. (Medbring skiftesko i tilfælde af dårligt vejr).


Vi kører fra Brædstrup Rutebilstation kl. 11 og vi vil ankomme til Neder Kjærsholm kl. 12:00, hvor vi vil få en guidet rundvisning på herregårdens vinmarker. 

Her vil vi høre om de forskellige vinsorter, dyrkningsforhold og om de særlige udfordringer, der er forbundet med dansk vinproduktion.


Efter en tur i vinmarken fortsætter vi indenfor i Vineriet, hvor vi ser nærmere på produktionen. Her hører vi om forarbejdningen af druerne fra de første druer bliver høstet, og til den færdige vin bliver hældt på flaske. 

Vi får også et unikt syn at se i form af deres nærmest ikoniske vinkælder. - Det er virkelig et must-see!

Til sidst slutter vi af med en lille anretning og en vinsmagning, hvor vi smager på et udvalg af gårdens vine.

Der vil være tid til at købe ind af gårdens produkter inden afgang.

Vi forventer at være tilbage i Brædstrup senest kl. 17.

Mere om Neder Kjærsholm

Vingården ligger ved den historiske Neder Kjærsholm Hovedgaard uden for Kjellerup i Midtjylland.

Herregården har en historie, der går helt tilbage til midten af 1500-tallet.

De knap 6000 vinstokke er plantet ved herregården, og det er også her, der ligger et helt nyt vineri med komplet produktionsudstyr. Således bliver alle elementer i vinproduktionen udført på gården – lige fra dyrkning af druer til det endelige produkt er klar.

Lokation

Water of Life / Vin & Vin Brædstrup, Bredgade 2B, 8740 Brædstrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .