spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

VinYoga 2.maj kl.16.00

Event aflyst

VinYoga 2.maj kl.16.00

Fra DKK 199,00

Sted

Dato

02 maj 2020 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Lyder kombinationen af yoga og vin som noget for dig? VinYoga fokuserer på sanseoplevelsen ud over det sædvanlige - vi kombinerer den fysiske og åndelige yogasession med smag og dufte i en intens vinsmagning.


Du behøver ikke at kende til hverken yoga eller vin for at deltage - vi guider dig igennem hele oplevelsen! Du skal bare være klar på at prøve noget nyt - og have et åbent sind.

Vi skal igennem en klassisk yogasession, som runder meditation, styrke og balance. Undervejs smager vi på fem nøje udvalgte vine, som passer til de enkle yogasekvenser. Via yogaens mindfulness findder vi roen til at smage og sanse vinen, imens vinen hjælper os til at slappe af, og derved komme dybere ind i de forskellige stillinger.

Denne gang holder vi VinYoga i Aarhus Crossfits' rustikke lokaler, som du finder på havnen i Aarhus. 


Teamet bag:

Winers.dk - Østjysk vinblog bestående af Brita og Kristina: Vi dyrker den gode vinoplevelse, som vi deler på winers.dk. Vi elsker at udfordre vores smagsløg, og har en kæmpe kærlighed til vin.

Helene - Yogainstruktør: Jeg elsker følelsen af, at komme ud af hovedet og ned i kroppen, og kombinationen af at opbygge styrke og samtidig ro. “Opdagede” yogaen for 4 år siden, og er i dag uddannet instruktør, som bliver ved med at jagte nye udfordringer.

Vi brænder alle for at gøre hhv. vinoplevelser og yoga tilgængelig for alle. Gennem vores venskab har vi udforsket hinandens passioner, og fundet frem til, at når Winers snakker om oplevelsen og effekten af en god vin, så minder det om Helenes oplevelse af en intens yogasession.

Vinen leveres af BAReVIN, som har taget stor del i udvælgelsesprocessen af vinene til eventet. Alle vinene kan købes på deres webshop www.barevin.dk


Husk:

Tøj du kan bevæge dig i. Evt. en vandflaske. Det er muligt at benytte omklædningsrum.

Vi sørger for yogamåtter, men du må selvfølgelig også gerne anvende din egen.


Bemærk:

Oprindelig dato 21. marts er ændret til 2.maj pga corona.

Da vi udskænker vin, skal alle deltagende være minimum 18år.

Deltagelse sker på eget ansvar.

Vi forbeholder os retten til aflyse arrangementet ved mindre end 15 deltagere, selvfølgelig med fuld refundering af evt. købte billetter.

Der bliver muligvis taget billeder under eventet. Ønsker du ikke at være med på billeder, så nævn det for arrangørerne inden eventet går igang.

Arrangør

Find billetter til vores kommende arrangementer. Læs mere om Winers på winers.dk

Lokation

Aarhus Crossfit Aarhus Crossfit, Balticagade 8, 8000 Aarhus

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .