VinYoga

16 sep 2017 kl. 15:00 - 16:30

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus


Lyder kombinationen af yoga og vin som noget for dig? VinYoga fokuserer på sanseoplevelsen ud over det sædvanlige - vi kombinerer den fysiske og åndelige yogasession med smag og dufte i en intens vinsmagning.


Du behøver ikke at kende til hverken yoga eller vin for at deltage - vi guider dig igennem hele oplevelsen! Du skal bare være klar på at prøve noget nyt - og have et åbent sind.

Vi skal igennem en klassisk yogasession, som runder meditation, styrke og balance. Undervejs smager vi på fem nøje udvalgte vine, som passer til de enkle yogasekvenser. Via yogaens mindfulness findder vi roen til at smage og sanse vinen, imens vinen hjælper os til at slappe af, og derved komme dybere ind i de forskellige stillinger.


Teamet bag:

Winers.dk - Østjysk vinblog bestående af Brita og Kristina: Vi dyrker den gode vinoplevelse, som vi deler på winers.dk. Vi elsker at udfordre vores smagsløg, og har en kæmpe kærlighed til vin.

Helene - Yogainstruktør: Jeg elsker følelsen af, at komme ud af hovedet og ned i kroppen, og kombinationen af at opbygge styrke og samtidig ro. “Opdagede” yogaen for 4 år siden, og er i dag uddannet instruktør, som bliver ved med at jagte nye udfordringer.

Vi brænder alle for at gøre hhv. vinoplevelser og yoga tilgængelig for alle. Gennem vores venskab har vi udforsket hinandens passioner, og fundet frem til, at når Winers snakker om oplevelsen og effekten af en god vin, så minder det om Helenes oplevelse af en intens yogasession.

Vinen leveres af DITVINHUS, som har taget stor del i udvælgelsesprocessen af vinene til eventet. Alle vinene kan købes på deres webshop www.ditvinhus.dk


Bemærk:

Har du egen yogamåtte? Vi har et begrænset antal yogamåtter, som vi udlåner efter først-til-mølle-princip.

Eventet finder sted i Vogn2 på Godsbanen.


Deltagelse sker på eget ansvar

VinYoga

Salg lukket