Virkelighedens anbragte

06 sep 2018 kl. 16:30 - 19:00

Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg

Lær for Livet er glade for at kunne invitere til en gratis særforestilling i selskab med C:NTACT. Kom og oplev en inspirerende forestilling og vær med til at gøre en forskel for anbragte børn i Esbjerg kommune.

I forestillingen § 50 – Anbragt hører vi historier fra virkelighedens anbringelser, der indeholder kilometerlange hylder med sagsmapper, skyggeboksning mod skiftende autoriteter og et indgående kendskab til følelsen af at stå helt alene i verden. Men som anbragt har man også håb, drømme og en særlig styrke til at overvinde de kår, som et svigt efterlader.

Mød en mangfoldig gruppe mennesker på scenen, der på trods af deres vidt forskellige baggrunde og historier alle kan fortælle om anbringelsens menneskelige og personlige konsekvenser. Om kommunale, professionelle og forældres svigt i alle afskygninger, og om de særlige voksne, der gjorde en kæmpe forskel. Om flugt og ensomhed. Og om at overvinde sin egen situation og finde en jernvilje til at overleve. Om styrke, håb, drømme og ambitioner om at gøre en forskel for andre.

Forestillingen er gratis og lavet af C:NTACT med støtte fra Egmont Fonden, der har anbragte børn og unge som et særligt fokusområde.

Efter forestillingen byder Lær for Livet på et glas bobler og mulighed for en lille snak i baren.

TILMELDING
Du er meget velkommen til at medbringe en ledsager, og billetterne uddeles efter først til mølle-princippet. Transport er for egen regning. Tilmelding skal ske senest torsdag den 6. september 2018.

ADRESSE
Tobakken, gasværksgade 2, 6700 Esbjerg.

PROGRAM
Kl. 16.30: Ankomst
Kl. 17.00: Velkomst ved Stine Hamburger, Programleder for frivillige i Lær for Livet og Bjarne Toft, Konsulent i Esbjerg Lærerforening og Delegeret i LB-forsikring.
Kl. 17.10: Forestillingen §50 – Anbragt
Kl. 18.30: Bobler og snak

Kontakt eller Læs mere om Lær for Livet på https://laerforlivet.dk/.
Læs mere om C:NTACT på http://www.contact.dk/.


Virkelighedens anbragte

Salg lukket