Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Virtual Production Workshop

Afholdt event

Virtual Production Workshop

Fra DKK 500,00

Sted

Dato

25 mar 2022 kl. 09:00 - 27 mar 2022 kl. 16:00

Beskrivelse

Virtual Production Workshop for instruktører, production designere og fotografer

Filmskolen inviterer i samarbejde med Vision Denmark professionelle instruktører, production designere og fotografer til Virtual Production Workshop. Til workshoppen får man en unik mulighed for selv at prøve kræfter med fremtidens film- og fortælleteknikker. Workshoppen er udviklet i samarbejde med VFX-supervisor og instruktør Thomas Borch.

Over tre dages hands-on workshop på Den Danske Filmskole får man som deltager et overblik over de nye visuelle filmteknologier og bliver introduceret til virtual production, VFX, compositing og Unreal-værktøjet og prøver kræfter med at skabe universer, bygge sets, lave lyssætning og kameravinkler.

På forløbets studiedag bliver der optaget en scene på greenscreen, som bliver lagt sammen med det virtuelle set i en live compositing-session.

Man får erfaring og indsigt i mulighederne for virtual production og VFX i forhold til danske vilkår samt erfaring med Unreal, og man lærer også, hvordan man kan bruge det i forbindelse med ‘almindelige’ danske film og serier, som ikke nødvendigvis kræver VFX eller virtual production, men hvor det kan bidrage til at gøre fortællingen større eller billigere.

Workshoppen er for professionelle instruktører, production designere og fotografer, som interesserer sig for fremtidens visuelle teknologier og fortælleteknikker. Det er ikke nødvendigt at have kendskab til teknologierne på forhånd – workshoppens eksperter guider igennem hele forløbet. Man kan medbringe et eget projekt, man gerne vil have eksperternes råd om, men det er ikke at krav at man er i gang med et projekt.

Lokation

Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .