spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Virtuos jazz i skøn natur i Hørhaven

Afholdt event

Virtuos jazz i skøn natur i Hørhaven

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

20 jul 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Virtuos jazz i skøn natur, Martin Schack, flygel, Niklas Emborg Gjersøe, kontrabas, og Hans Kristian Knold, trommer.

Hørhaven, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

Entré: Entré: 200 kr. eller 400 kr. incl. 2 cocktails og økologiske tapas

I samarbejde med Sorø Jazz https://www.soroejazz.dk/arran...

Klaverets store mestre præsenteres i naturperle ved Tystrup Sø

Vellyd i det klassiske jazzformat klavertrioen går op i en højere enhed med den uforlignelige skønhed i Sorøs omgivelser, når Martin Schack sætter sig til det fine Blüthnerflygel på Hørhavegård. Det sker mandag aften den 20. juli, hvor den erfarne og yderst kapable pianist vil give en opvisning i tolkninger af sine store musikalske forbilleder Errol Garner, Oscar Peterson, Jan Johanson og Ahmad Jamal. Martin Schack, der er underviser på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, ledsages af de to unge talenter Niklas Emborg Gjersøe på kontrabas og Hans Kristian Knold på trommer.

Koncerten er en premiere på jazz i den enestående smukt beliggende Hørhavegård midt i det fredede område ved Tystrup Sø. Gården drives af arkitekt Chalotte Vad som økologisk landbrug med fritgående dyr og egen tilvirkning af velfærdsdelikatesser. Ro, fordybelse og musik er desuden væsentlige elementer i idégrundlaget. Stuehuset er indrettet omkring flyglet som café og pejsestue med plads til godt 50 tilhørere.

Martin Schack bor i Ribe, men har i sin mere end 20 år lange karriere haft hele verden som spillested. I New York har han samarbejdet med stjerner som Benny Golson og Jimmy Cobb, og i Kina har han turneret med Sinne Eeg. På hjemmebane gav han for et par år siden på Musikkonservatoriet i Esbjerg en minderig solokoncert for Dronning Margrethe. Han har modtaget Jacob Gades legat og indlagt sig stor hæder som initiativtager til Ribe Jazzfestivalen (hvis koncept og kvalitet i parentes bemærket har været meget inspirerende for Sorø Jazzfestivalen).

Arrangør

Hørhaven er et økologisk landbrug og Bed & Breakfast, med plads til 12-14 overnattende gæster. Hørhaven afholder jævnligt arrangementer.

Lokation

Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .