Statens Naturhistoriske Museum præsenterer
VIN & VIDENSKAB

ANDERS FOMSGAARD Professor, overlæge, virusforsker

Anders Fomsgaard er en internationalt anerkendt virusforsker og leder af Virus Forskning og Udviklingslaboratoriet på Statens Serum Institut. Han har stået i spidsen for at udvikle en beredskabsvaccine mod Covid-19 og har været en af de danske eksperter, der har udtalt sig hyppigt i medierne i denne Corona-tid. I aften vil han give et grundigt indblik i den nyeste viden om Coronavirus-pandemien. Hvad har vi lært om, hvordan den opstod, hvordan den spreder sig, og hvordan den rammer os? Hvad gjorde vi i Danmark, og hvad kunne vi have gjort bedre? Hvor langt er man nået i udviklingen af en vaccine mod Covid-19? Kan vi regne med at vende tilbage til en nogenlunde normal verden, eller vil Covid-19 kunne komme tilbage i flere bølger? Og kan vi forvente nye pandemier i stil med Covid-19 i fremtiden?

Anders Fomsgaard, der har vundet flere priser for sin forskning, har beskæftiget sig med talrige virusser i løbet af sin karriere. Til foredraget vil han også give en overordnet introduktion til virusser og kampen imod dem krydret med personlige oplevelser fra et langt liv i felten.

I pausen serveres et glas vin (inkluderet i prisen). 


Læs mere om foredragsholderen og se hele sæsonens foredragsprogram på www.vinogvidenskab.dk.

Læs om vores særlige COVID 19-foranstaltninger ifm. Vin & Videnskab. 

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til Vin & Videnskab.

Hovedfoto: NIAID-RML

Kom og hør førende eksperter præsentere de nyeste forskningsresultater, banebrydende opdagelser og store begivenheder fra naturvidenskabens verden - og nyd et glas vin i pausen.