spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Visdomsvandring – at gå med Hildegard i hjertet

Afholdt event

Visdomsvandring – at gå med Hildegard i hjertet

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

09 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Pilgrimsvandring er en søgen efter sammenhæng og finde fred med den man er. I foredraget fortæller vi om, hvad det vil sige at være pilgrimsvandrer. Vi tager afsæt i de 7 nøgleord for pilgrimsvandring: Frihed, enkelthed, langsomhed, stilhed, bekymringsløshed, fællesskab og spiritualitet. (inspireret af Hans Erik Lindstrøm).

Særligt vil foredraget fortælle om ”Visdomsvandring med Hildegard i hjertet”. Pilgrimsvandringen foregår i Rhinlandet, i det sydlige Tyskland. Her levede Hildegard af Bingen, en benediktinernonne, fra 1098 – 1179. Hun var en usædvanlig kvinde, der både fik visioner fra gud, komponerede musik, var urtekyndig, der tænkte troede og arbejdede for helheden i verdensbilledet. Vi kan i dag stadig trække på hendes enorme visdom til at skabe indsigt i vores egne gøren og laden, både i det indre og ydre liv.

Gennem billeder, Hildegardcitater, deltagernes beretning og sang får du inspiration til selv at vælge pilgrimsvandringen i din personlige rejse.

Vi tager udgangspunkt i de pilgrimserfaringer vi har gennemført i www.urkraften.dk Sammen har vi udviklet et særligt koncept der kombinerer, vandring, familieopstillinger, samtale og stilhed. Dette koncept er en særlig måde at skabe både ydre og indre bevægelse i dit liv.

En af deltagerne fortæller:

”Det har været en fantastisk rejse. En rejse på mange planer: fysisk mentalt og åndeligt. Der er skrællet lag af og jeg er blevet mere bevidst om hvem jeg er.”

Vibeke Nielsen, Tag et valg, 29 89 01 12, vibeke@tagetvalg.dk

Birthe Hyldborg, Art of Balance, 29 84 58 80, birthe@artofbalance.dk

Arrangør

Kolonihavedrømme inspirerer dig til at leve din havelængsel ud. Du får hjælp til at skabe en håndterbar udvikling af din have, så den indeholder alt det du drømmer om. Du lærer, hvordan du skaber bedre livsbalance og stærkere sundhed for dig og din familie gennem haven.

Her finder du hjælp til at øge haveglæden. Gennem kunst, kurser, havedesign, podcasts og blogindlæg bliver du beriget til selv at lade haveglæden sprede sig for dig, din familie og dine omgivelser. Du bliver ledt gennem en proces om, hvordan du skaber en have, der øger trivslen.

Kolonihavedrømme er ren havebegejstring. Intentionen er at inspirere og engagere i spørgsmålet om, hvorfor vi har brug for haven, og hvorfor haven har brug for os. Havelivet er en livgivende aktivitet for mennesker, dyr og planter. Havelivet skal være en leg fyldt med kreativitet og sanselige oplevelser. Og så skal havelivet give større livskvalitet og balance i livet.

Lokation

HOS NORUP - Frederiksberg HOS NORUP - Frederiksberg, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .