Visdomsvandring – at gå med Hildegard i hjertet

09 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

HOS NORUP - Frederiksberg, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Pilgrimsvandring er en søgen efter sammenhæng og finde fred med den man er. I foredraget fortæller vi om, hvad det vil sige at være pilgrimsvandrer. Vi tager afsæt i de 7 nøgleord for pilgrimsvandring: Frihed, enkelthed, langsomhed, stilhed, bekymringsløshed, fællesskab og spiritualitet. (inspireret af Hans Erik Lindstrøm).

Særligt vil foredraget fortælle om ”Visdomsvandring med Hildegard i hjertet”. Pilgrimsvandringen foregår i Rhinlandet, i det sydlige Tyskland. Her levede Hildegard af Bingen, en benediktinernonne, fra 1098 – 1179. Hun var en usædvanlig kvinde, der både fik visioner fra gud, komponerede musik, var urtekyndig, der tænkte troede og arbejdede for helheden i verdensbilledet. Vi kan i dag stadig trække på hendes enorme visdom til at skabe indsigt i vores egne gøren og laden, både i det indre og ydre liv.

Gennem billeder, Hildegardcitater, deltagernes beretning og sang får du inspiration til selv at vælge pilgrimsvandringen i din personlige rejse.

Vi tager udgangspunkt i de pilgrimserfaringer vi har gennemført i www.urkraften.dk Sammen har vi udviklet et særligt koncept der kombinerer, vandring, familieopstillinger, samtale og stilhed. Dette koncept er en særlig måde at skabe både ydre og indre bevægelse i dit liv.

En af deltagerne fortæller:

”Det har været en fantastisk rejse. En rejse på mange planer: fysisk mentalt og åndeligt. Der er skrællet lag af og jeg er blevet mere bevidst om hvem jeg er.”

Vibeke Nielsen, Tag et valg, 29 89 01 12, vibeke@tagetvalg.dk

Birthe Hyldborg, Art of Balance, 29 84 58 80, birthe@artofbalance.dk