Event aflyst

Viseaften

DKK 75,00

Sted

Dato

14 maj 2020 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

UDSAT - UDSAT - UDSAT


Viseaften

En aften i selskab med Nicolai Engstrøm og Michael Abel

Nicolai Engstrøm og Michael Abel synger denne aften nogle af de sange/viser, som de er optaget af. De synger faktisk ikke sammen, men holder af at være på scenen samtidig. De skiftes så til at synge de sange, den anden inspirerer dem til at synge. De fortæller - med et glimt i øjet - lidt om sangene og hvad de ellers kan finde på.

Nicolai Engstrøm, der er uddannet klassisk guitarist, har igennem mange år været involveret i adskillige musikalske projekter. Han har blandt andet skrevet musikken til teaterforestillingen “Tågænger” med Tove Ditlevsen-tekster og skuespilleren Karen - Lise Mynster i hovedrollen. Hun indspillede senere sangene på en cd. Nicolai Engstrøm har også indspillet flere albums i eget navn - senest “Lånt tid”.

Michael Abel, er ikke uddannet musiker men har igennem mange år optrådt rundt om i landet i kulturhuse, på højskoler, i kirker mv. Han har en “svaghed” for danske og nordiske viser og i den henseende hr han uddannet sig på en nordisk viseskole"

Arrangør

Lokation

No1 No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .