spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Visens Venner København / 70-års jubilæum

Afholdt event

Visens Venner København / 70-års jubilæum

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

29 apr 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

I anledning af Visens Venner Københavns 70 års jubilæum byder vi på et brag af en koncert.

De aktive visesangere optræder med sange/viser spændende fra kendte og ukendte revyviser af Osvald Helmuth til helt nutidige sange af Henrik H. Lund, Natasja Saad, Nicolai Engstrøm og oversatte viser af svenske nutidige visekunstnere. Du ved ikke hvad visesang er, før du har hørt Visens Venner i København.

Visens Venner i København, Danmark første viseforening, blev stiftet i 1953 efter svensk forbillede. En flok viseelskere og visekunstnere samledes og holdt stiftende generalforsamling d. 9/2, med digteren Sigfred Pedersen som den første formand. Visetraditionen fra dengang er siden holdt i hævd, men hele tiden fornyet med inddragelse af de nyeste sange/viser af fx Andreas Odbjerg, Anne Linnet, Tobias Rahim, Sys Bjerre m.fl.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .