Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Visionboard - Sådan gør du dine drømme til virkelighed BOG

Afholdt event

Visionboard - Sådan gør du dine drømme til virkelighed BOG

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

06 nov 2017 kl. 08:02 - 01 okt 2018 kl. 23:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bestil bogen:

Visionboard - Sådan gør du dine drømme til virkelighed - en trin for trin guide


"Loven om Tiltrækning reagerer på det du føler om det du siger og tænker. Når du vil lave et visionboard, der virker og giver dig resultater, er det derfor afgørende at du kender opskriften på hvordan du gør, men også hvordan Loven om Tiltrækning spiller sammen med dit visionboard.

Svarerne får du i denne bog, som er fyldt med vejledninger, praktiske øvelser og sådan-gør-du-trin-for-trin-guides. Har du ledt efter en bog, der forklarer dig hvordan, så står du med den her."Sådan gør du for at bestille bogen:

Udfyld oplysningerne med dit fuld navn og email, og send herefter en mail til

focusandflow@stofanet.dk

Mærke mailen med: Bestilling af Visionboard bog

I mailen skriver du;

Navn og adresse på den bogen skal sendes til. Du må også gerne skrive i mailen, hvis du ønsker at jeg skal skrive en hilsen til dig i bogen - og i så fald hvem hilsnen skal skrives til.

Prisen du betaler her dækker billetgebyr, porto og bogen.

Leveres inden for: 7-14 arbejdsdage

Du modtager en bekræftelsesmail på din bestilling senest 24 timer efter din bestilling

Arrangør

Ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards. Kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Lokation

. ., . , 9400 Nørresundby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .