eventet sluttede

Visning og talk: ’De andres liv’

DKK 50,00

Sted

Dato

12 sep 2019 kl. 18:30 - 21:30

Beskrivelse

Den Oscarvindende film ’De andres liv’ (2006) er en politisk thriller om overvågning, modstand og menneskeskæbner i DDR i slutningen af Den Kolde Krig. Nu kan du opleve Florian Henckel von Donnersmarcks moderne klassiker, når ENIGMA inviterer til filmaften oplæg om overvågning dengang og i dag. ENIGMAs forskningschef Andreas Marklund, der i mange år har forsket i overvågningens historie, indleder aftenen med et historisk foredrag om hemmelig statslig overvågning i Europa i det 20. århundrede. Arrangementet afholdes i samarbejde med Goethe-Institut Dänemark og afholdes som led af Golden Days Festival.

Arrangør

ENIGMA er Danmarks nye musem for Post, Tele og Kommunikation. Vi åbner museet i etaper men besøg os allerede nu på Øster Alle 1 i København, hvor vi har åbent med cafe, butik og live events.

Lokation

ENIGMA - museum for post, tele & kommunikation ENIGMA - museum for post, tele & kommunikation, Øster Allé 1, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .