spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

VIVALDI MAGNIFICAT OG HÄNDEL DIXIT DOMINUS - med Christian IV's Vokalensemble

Afholdt event

VIVALDI MAGNIFICAT OG HÄNDEL DIXIT DOMINUS - med Christian IV's Vokalensemble

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 mar 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Oplev to af barokkens sværvægtere Vivaldi og Händel, i to af deres absolutte mesterværker i selskab med 15 virtuose sangere i Christian IV’s Vokalensemble og barokorkester, med dirigent Ruben Munk og koncertmester Jesenka Balic Zunic. En aften af de helt store i barokkens guldglitrende, pompøse og herliggørende univers.


Vivaldis Magnificat fra 1719 for kor, solister og strygere er en prægtig musikalsk skildring af Marias Lovsang der løfter den smukke tekst til højere forståelse igennem ni satser. Her får vi Vivaldi når han er bedst med indsmigrende melodiføring, effektfulde italienskfarvede harmonier, og sekvenser der forsyner musikken med vinger og energi, -typiske for netop Vivaldi.


Händels voldsomme Dixit Dominus er skrevet over den dramatiske tekst fra Davidsalmen 109 i 1707 da han blot var 22 år. Et sublimt værk der iklæder den dramatiske tekst om Guds resolutte hævn over sine fjender i en række kontrastfyldte satser. Hovedskallerne ”knuses” mod stenene i frådende staccaterede korsatser, efterfyldt af guddommelig fred i sopranduetten hvor sarte violiner nænsomt understøtter de fuldstændigt bedårende smukke dissonansindføringer.


Program:
Antonio Vivaldi (12678-1741) Magnificat RV610

Georg Friedrich Händel (1685-1759) Concerto Grosso i A-dur Opus 6
Georg Friedrich Händel Dixit Dominus HWV 232

Lokation

Ansgars Kirke, Søndre Blvd. 1, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .