Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vivaldis Gloria - Helligaandskirken på Strøget

eventet sluttede

Vivaldis Gloria - Helligaandskirken på Strøget

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

16 jun 2021 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Gloria med Sankt Annæ Pigekor, Concerto Copenhagen, studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og dirigent Anne Marie Granau

Endelig er det blevet muligt at gennemføre vores Gloria-koncerter som blev aflyst i maj måned. 

Vivaldis Gloria er koncertens hovedværk og derudover indeholder programmet soloarier med koncertens solister, mezzosopran Kristin Mulders og sopran Louise McClelland Jacobsen samt en af Vivaldis en blokfløjtekoncerter.

Repertoiret er musik fra barokkens Venedig, musik der blev komponeret til og opført af unge forældreløse kvinder på fire store “Ospedali Grandi” - en slags børnehjem der tog sig af værdig trængende, bl.a. forældreløse unge kvinder. De var berømte over hele Europa for deres fremragende kvindeensembler, og deres musikalske uddannelse anses for at være forløberen for de nuværende europæiske konservatorieuddannelser.

Orkestret består af barokspecialisterne fra Concerto Copenhagen samt nogle de mest talentfulde musikstuderende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Medvirkende:

Sankt Annæ Pigekor

Concerto Copenhagen
Violin I: Peter Spissky
Violin II: Alison Luthmers
Cello: Judith-Maria Blomsterberg
Lut: Fredrik Bock
Orgel: Yngvild Vivja Haaland Ruud

Studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM):
Violin I: Anne Skærbæk, Gustav Ranum, Angela Sulzer
Violin II: Toke Hansenius, Giuly Johannsen
Viola: Barbara Kammer, Katie Elise Le Feuvre
Cello: Anna Johannsen
Kontrabas: Agata Zielinska
Lut: Giulia Cantone
Obo: Maria Lundbak,
Trompet: Felipe Enselmann

Solister:
Blokfløjte: Johanka Sniehottová
Sopran: Louise McClelland Jacobsen
Mezzosopran: Kristin Mulders

Anne Marie Granau, dirigent
Peter Spissky, koncertmester

Lokation

Helligaandskirken Helligaandskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .