Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vivian Buczek (SE), Zier Romme, Matthias Petri & Cornelia Nilsson (SE) - Copenhagen Jazz Festival 2022

eventet sluttede

Vivian Buczek (SE), Zier Romme, Matthias Petri & Cornelia Nilsson (SE) - Copenhagen Jazz Festival 2022

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

26 jun 2022 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!

Vivian Buczek: Vokal

Zier Romme: Flygel

Matthias Petri: Bas

Cornelia Nilsson: Trommer.

Det er med stor glæde, at vi for første gang kan byde velkommen til Vivian Buczek på Bartof Station!

Svenske Vivian Buczek er en af ​​de mest anmelderroste og hyllede jazzsangerinder i både Sverige og udlandet. 

Vivian indtager scenen og fanger publikum med sit ægte, dynamiske, spontane og farverige nærvær. Hun mestrer jazzens formsprog med en ydmyg selvfølgelighed uanset, hvad hun laver og bærer stolt den kvindelige jazzvokals fakkel videre.

Vivian begyndte sin karriere i begyndelsen af ​​2000 og har siden turneret verden rundt og indspillet 8 albums herunder det seneste album, ROOTS med et internationalt lineup bestående af svenske, danske og amerikanske musikere.

Vivian Buczek og Zier Romme mødtes under en turné i Danmark og fandt hinanden musikalsk. D. 26. juni spiller de musik fra The Great American Songbook hovedsageligt dedikeret til vokalisten og pianisten, som de begge længe har været inspireret af, Shirley Horn.

Mad:

Tapas tallerken: En tallerken med forskellige hapsere, grønt og brød.

Vegetartærte med lille salat. 

Køkkenet åbner 18.00 og lukker 19.15. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

Ingen bordreservering.


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .