spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

VJ Classic / Franck og Piazzolla med live-visualiseringer

Afholdt event

VJ Classic / Franck og Piazzolla med live-visualiseringer

Fra Gratis

Sted

Dato

24 sep 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

VJ Classic afholdes som live-koncert med live-visualiseringer projekteret op på storskærm. Det er med til at skabe en unik helhedsoplevelse for publikum.

I år er det 30 året for Astor Piazzolla’s død og dermed vil vi hylde hans musik, som er en unik blanding af klassisk musik og argentinsk tangotradition. Det er samtidig 200 året for Cèsar Francks fødsel, hvilket vi ser som en mulighed for at fejre begge komponister.

VJ Classic forløber som en minifestival, med 4 koncerter i september 2022, hvor vi glæder os til at afslutte festivalen i Musikhuset den 24. september. Festivalen kører på andet år i Danmark og vi er glade for at præsenterer et stjernehold af musikere.

Festivalen VJ Classic ønsker kombinere klassisk musik med livevisualiseringer og derigennem gøre de klassiske koncerter både attraktive og lettere tilgængelige for et bredt publikum uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores vision er derved at placere den klassiske musik, så den er mere tilgængelig og hvor flere musikelskere vil få mulighed for at nyde og opleve den klassiske musik i nye rammer. Derudover er målet at hylde de to store komponister og samle nogle af landets dygtigste musikere til at formidle musikken i et unikt samspil med live-visualiseringerne.


Program:

Cèsar Franck
Klaver kvintet i f-mol

- Pause -

Astor Piazzolla
Fugata 3´
Escualo 4´
Milonga del Ángel 6.30´
La Muerte del Ángel 3´
Romanze del diablo 6´
Adios Nonino 8.30´
Oblivion 3.30´
Che Tango 3.50


Medvirkende:


Franck kvintet

Alva Holm – violin
Kern Westerberg – violin
Daniel Eklund – bratsch
Cansin Kara – cello
Filip Strauch – klaver


Piazzolla Quintet Ensemble
Jose Valente – akkordeon
Adrian Dima – violin
Jakob Artved – elektrisk guitar
Filip Strauch – klaver
Astor Cortabarria – kontrabas


Special guest:
Signe Asmussen – sopran


Live-visualiseringer:
Yamit Rosenbach


Tak til William Demant Fonden, Solistforeningnen af 1921, Augustinus Fonden og Knud Højsgaard Fonden for støtte til koncerten.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .