Vocalicious - 10-årsjubilæumskoncert fredag d. 8. november 2019

08 nov 2019 kl. 20:00 - 21:15

Lindevang Kirke, Hattensens Allé 12, 2000 Frederiksberg

Fredag d. 8. november kl. 20 slår Lindevang Kirke dørene op for et brag af en jubilæumskoncert med koret Vocalicious

Vocalicious er Lindevang Kirkes rytmiske kor. Koret har 45 medlemmer, og i år fejrer vi vores 10-årsjubilæum.

Som rytmisk kor synger vi en blanding af pop, rock, jazz, gospel, afro og latin både a capella og med band. Vi er et rytmisk amatørkor med et højt musikalsk niveau og en kreativ tilgang til vores koncerter.

Årets jubilæumskoncert vil byde på både danske og internationale hits fra kunstnere som Justin Bieber, Sia, Robbie Williams, Marie Key, Lis Sørensen og mange flere. Koret akkompagneres af band.

I Vocalicious ønsker vi at skabe oplevelser, hvor vi kommer ind under huden på folk, hvor vi får tiden til at gå i stå i et øjeblik, hvor vi kan skabe smil og få folk til at svinge med på rytmen. Vi har optrådt med Cæcilie Norby, Bobo Moreno, Julie Berthelsen, Lars Jansson, Per Nielsen og Thomas Eje. Vi har været hyret af DR og Disney (FROST) til at lave flashmobs, samt optrådt til utallige private og offentlige arrangementer. Senest har vi - akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester - sunget til Sebastians 70-årsjubilæumskoncert for en fyldt Falkoner Sal.

Korleder Mads Granum grundlagde Vocalicious i 2009. Sideløbende med sit arbejde som korleder er han organist i Lindevang Kirke, kapelmester for Thomas Eje, freelance musiker for Linie 3, Per Nielsen, Louise Fribo, John Høybye, Tivolis Promenadeorkester m.fl. Han har udgivet tre album i eget navn med Mads Granum Kvintet, som laver jazzfortolkninger af salme- og højskolesangbogen.

Praktisk om koncerten:

Børn, der ikke behøver siddeplads, kan medtages gratis.

Dørene åbnes kl 19.30.


Se og like os gerne på de sociale medier: