spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vokseværk + Eternal Father + Norwegian Offspring

Afholdt event

Vokseværk + Eternal Father + Norwegian Offspring

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

25 jun 2023 kl. 17:15 - 19:01

Beskrivelse

Afgangsfilmene 'Vokseværk', 'Eternal Father' og 'Norwegian Offspring' vises sammen i en pakke. 

Om 'Vokseværk'
En utæmmet sansebombe af legesyge og alvor, om en gruppe børnehavebørn hvis frie leg pludseligt obstrueres – en fortælling om sociale dynamikker, præstation og omsorg, sat i en ramme som vi alle kender, men aldrig får lov at se.

Om 'Eternal Father'
Intim og eksistentiel fortælling om, hvordan en familie bliver påvirket af faderens beslutning om at ville trodse døden – fortalt med rolig observans og empatisk nysgerrighed.

Om 'Norwegian Offspring'
Absurd og hvileløst late night drama om dødsangst, seksualitet og længslen efter tilknytning fortalt med cinematisk overlegenhed og med lige dele melankoli og ømhed for en mand, der føler sig udenfor resten af verden.

Lokation

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .