spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

VOLA

Afholdt event

VOLA

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

28 maj 2021 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

NB! Dørene åbner kl. 19.00 og ikke kl. 20.00, som der står på billetten.

VOLA er et københavnsk baseret metalband, der insisterer på at udfordre traditionerne og gøre tingene på deres egen måde ​–​ og det har givet dem opmærksomhed langt ud over landets grænser. Til maj 2021 udkommer deres længe ventede tredje album, “Witness”, og det fejrer de med et headline show i Pumpehuset. 

Musikpressen var ikke nærige med roserne, da dansk-svenske VOLA udkom med deres seneste fuldlængdealbum “Applause Of A Distant Crowd” (2018):
"Sweet Zombie Jesus!! Applause of a Distant Crowd by VOLA, no doubt the melodic "Prog" rollercoaster ride of the year!!" skrev RockUnited for eksempel og kvitterede med 4 ud af 5 stjerner, mens danske GAFFA under overskriften “Københavnsk band tager kvantespring” kaldte pladen et “veleksekveret, gennemkomponeret og ganske opsigtsvækkende album” og sendte 5 ud af 6 stjerner efter bandet.

Siden har VOLA turneret Europa rundt af flere omgange, både som supportband for internationale navne som Katatonia, Haken og Dream Theater og som hovednavn, hvor de viste sig også at kunne trække fulde huse på egen hånd med udsolgte shows i blandt andet London, København og Barcelona. Dét fik større danske medier til også at åbne øjne og ører for VOLA: Både DR og Euroman bragte i den forbindelse omtaler af bandet, som hos Euroman blev nævnt som et ud af “tre danske metalbands, du skal følge”. Forventningerne er således allerede skruet op til næste og tredje album “Witness”, som udkommer til maj 2021.

Førstesinglen “Head Mounted Sideways”, der markerer en hårdere og ondere side af VOLAs musikalske univers, blev da også usædvanlig flot modtaget, hvor den havde premiere 19. november 2020. Deres frie og ukonventionelle tilgang til sangskrivning har over snart tre albums fået dem vidt omkring på det musikalske spektrum, fra progressiv rock og metal til kantet, melodisk pop, electronica og industrial, og det har skaffet dem lyttere på tværs af genrekategorier og landegrænser. Selv nævner de bands som Opeth, Porcupine Tree, Dizzy Mizz Lizzy, Soilwork, Meshuggah, Ulver, Mew og Massive Attack som inspirationskilder.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .