Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

Vølvens værksted - Magisk vinterferie for hele familien

Afholdt event

Vølvens værksted - Magisk vinterferie for hele familien

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

21 februar 2023 - 23 februar 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hele familien kan opleve vølvernes magiske verden, når vi inviterer til rundvisning og kreativt værksted i vinterferien på Lejre Museum.

Vølverne er i asatroen både kvindelige kultledere og mytologiske figurer. Vølverne er kloge koner, dem man går til for råd, healing, medicin og magiske ritualer. De ved alt om runer, sang og om planter, og så kan de sejde - et ritual, hvor man går i trance og på den måde rejser mellem verdener.

Vølverne besidder så stærke kræfter, at selveste gudernes konge, Odin, spurgte en vølve til råds i sagnet “Vølvens Spådom” fra Ældre Edda.

Du kan lære mere om vølverne – og træde i deres fodspor – tirsdag, onsdag og torsdag i vinterferien. Her inviterer Lejre Museum til en kombineret rundvisning og kreativt værksted, der binder tråde mellem Lejres eventyrlige historie, den spektakulære Odin-figur, og myterne om vølverne og deres vilde evner.

Vi starter med at fordybe os i spændende historier om vølverne. Både dem fra sagnene og dem vi kender fra arkæologiske udgravninger. Herefter vil vi sammen skabe vølve-amuletter, et magisk hjælpemiddel til beskyttelse mod ulykke, men som også kan tiltrække de ting, man ønsker i livet.

Kom forbi Lejre til en hyggelig, kreativ og magisk vinterferie for hele familien. 

Foto: Bulmeurt, Wikipedia Commons

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Lejre Museum | Kongerigets Vugge, Orehøjvej 4B, 4320 Lejre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .