spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

VORES VIDEN - Alt hvad hjertet begærer

Afholdt event

VORES VIDEN - Alt hvad hjertet begærer

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

18 sep 2019 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Man kan blive blød om hjertet, der kan falde en sten fra hjertet og man kan have hjertet oppe i halsen. Hjertet optræder ofte i litteraturen, når vi beskriver, hvordan vi har det, og vi ved, at der faktisk er sammenhæng mellem hjerte og psyke. Hør mere om det 18. september, hvor du møder tre af vores eksperter, som forsker i det fantastiske hjerte.

AFTENENS EMNER:

Hjerte og køn -  Gunnar Gislason, overlæge og professor
Hjertesygdom er traditionelt blevet set som en mandsygdom. Mange kvinder har stadig opmærksomheden rettet mod mændene, når det handler om hjertesygdom og glemmer sig selv. Men kvinder rammes også – bare senere i livet og med andre symptomer. Hvorfor nu det? Skal kvinder behandles på samme måde som mænd? hvad skal man som kvinde være opmærksom på?

Hjerter og følelser - Trine Bernholdt Rasmussen, sygeplejerske, ph.d., postdoc
Vores følelsesmæssige tilstand giver respons i hjerte og kredsløb. Hvem har ikke haft hjertet oppe i halsen eller et knust hjerte? Hør mere om bl.a. ’broken heart syndrom’, sammenhængen mellem depression og hjertesygdom og få et indblik i, hvordan Afdeling for Hjertesygdomme arbejder med kognitiv terapi for at dæmpe angst.

Hjerte og inflammation - Peter Riis Hansen, overlæge og professor
Hvad er inflammation i kroppen og hvordan hænger inflammation og hjertesygdom sammen? Hvad kan man selv gøre for at bekæmpe inflammation – og vil behandling af inflammation være en af fremtidens store gennembrud i forhold til at behandling af hjertesygdom.

DET PRAKTISKE:
Pris 50 kr. som inkluderer vin, vand og viden og mulighed for at veksle et par ord med de tre foredragsholdere I pausen.

Tilmelding er bindende og det er ikke muligt at få refunderet billetter til VORES VIDEN.

Adressen er Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev.  Arrangementet foregår i Store Auditorium (ved hovedindgangen/forhallen) - find kort over hospitalet og parkering her.

VORES VIDEN er arrangementer, der gør forskning i sundhed, sygdom og behandling forståeligt. VORES VIDEN er formidlet af nogle af vores dygtige forskere her fra Herlev og Gentofte Hospital.


Gunnar Gislason

Trine Bernholdt Rasmussen

Peter Riis Hansen

Arrangør

Herlev og Gentofte Hospital er Region Hovedstadens største akuthospital med mange højtspecialiserede funktioner og et rigt forskningsmiljø.

Lokation

Herlev Hospital Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .