spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

VORES VIDEN: Den fantastiske hjerne

Afholdt event

VORES VIDEN: Den fantastiske hjerne

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

11 mar 2019 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hjernen spiller en hovedrolle i vores liv – den kan meget, styrer meget, men den stiller også krav for at kunne fungere optimalt. Men presser den moderne livsstil vores hjerne for meget? hvad kan vi gøre for at holde hjernen i form, og hvorfor er det så vigtig med den søvn, som mange får for lidt af?

Kom og mød nogle af de forskere, der til daglig beskæftiger sig med hjernens mysterier på vores Neurologiske Afdeling, og hør om deres resultater og forventninger.
 
AFTENS EMNER:

Hjernen og præstationssamfundet - Christina Rostrup Kruuse, professor
Mange mennesker udsætter sig selv for en livsstil med stort arbejdspres, lysende computerskærme og mobiler der bimler og bamler. Hvad gør den livsstil egentlig ved hjernen og hvilke konsekvenser har det?

Hold hjernen i form - Rune Skovgaard Rasmussen, cand. psych., pd.d., lektor i almen patologi
Mange er optaget af at holde kroppen i form, men hvad med hjernen? Hvorfor svækkes hjerne, når vi ældes og hvad kan man reelt gøre for at holde hjernen skarp og forebygge sygdom?

Hjernen og Søvn - Johan Stender, læge og ph.d. i neurovidenskab
Søvn er et af hjernens mysterier. Hvad sker der i hjernen, når vi sover, og hvorfor sover vi i det hele taget? Hvilken rolle spiller søvn for vores sundhed og hvad håber forskerne på at få ud at løse søvnens gåde?

DET PRAKTISKE:
Pris 50 kr. som inkluderer vin, vand og viden - og mulighed for at veksle et par ord med de tre foredragsholdere.

Tilmelding er bindende og det er ikke muligt at få refunderet billetter til VORES VIDEN.

Adressen er Herlev Hospital, Store Auditorium, Opgang 104 eller 15 - find kort over hospitalet her.

VORES VIDEN er arrangementer, der gør forskning i sundhed, sygdom og behandling forståelig. VORES VIDEN er formidlet af nogle af vores dygtige forskere her fra Herlev og Gentofte Hospital.

 

Christina Rostrup Kruuse

Christina Rostrup Kruuse

Rune Skovgaard Rasmussen

Johan Stender

Arrangør

Herlev og Gentofte Hospital er Region Hovedstadens største akuthospital med mange højtspecialiserede funktioner og et rigt forskningsmiljø.

Lokation

Herlev Hospital Herlev Hospital, Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .