spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

VORES VIDEN: Tarme, bakterier og sundhed?

Afholdt event

VORES VIDEN: Tarme, bakterier og sundhed?

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

03 dec 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Både aviser, ugeblade og helsebutikker viser stigende interesse for alt det, vi skal spise og gøre for at holde tarmfloraen i orden. Samtidig forskes der mere og mere i sammenhænge mellem vores sundhed, og det, der bobler i tarmen. Mød nogle af dem, der forsker i tarmbakterier, og hør om deres resultater og forventninger ved VORES VIDEN mandag den 3. december på Herlev Hospital kl. 19 - 21.

AFTENENS EMNER:

 • Bakterier - fra skurke til helte? Da man opdagede bakteriers eksistens, blev de klassens slemme drenge, der skulle udryddes med vand, sæbe og antibiotika. På nogle områder betragtes de nu som vores bedste venner. Hvad er bakterier egentlig, hvilken rolle spiller de i vores liv, og hvordan er de gået fra skurke til helte? 

 • Kan astma forebygges gennem tarmen? Sammenhæng mellem tarmbakterier og astma hos små børn blev påvist i et helt nyt studie fra Dansk BørneAstma Center tidligere i år. Hvad betyder det, og kan tarmbakterier hos helt små børn programmeres og forhindre astma?

 • Kan tarmbakterier bruges til at påvirke fedme og sukkersyge? Kan omsætning af fedt og sukker forbedres, hvis sammensætning af tarmbakterierne ændres? Og hvad betyder ændringer i kost og indtag af f.eks. antibiotika for tarmens ve og vel? 

DU MØDER:

Shiraz Ali Shah - M.SC.ph.d., arbejder på Dansk BørneAstma Center på Herlev og Gentofte Hospital.

Jakob Stokholm - Læge, ph.d. og forsker på Dansk BørneAstma Center på Herlev og Gentofte Hospital. 

Kristian Hallundbæk Mikkelsen - Læge, ph.d. og forsker, under uddannelse til speciallæge på Gastroenheden på Herlev og Gentofte Hospital. 

DET PRAKTISKE:
Pris 50 kr. som inkluderer gløgg, vand og viden - og mulighed for at veksle et par ord med de tre foredragsholdere.

Tilmelding er bindende og det er ikke muligt at få refunderet billetter til VORES VIDEN.

Adressen er Herlev Hospital, Store Auditorium, Opgang 104 eller 15 - find kort over hospitalet her.

  VORES VIDEN er arrangementer, der gør forskning i sundhed, sygdom og behandling forståelig. VORES VIDEN er formidlet af nogle af vores dygtige forskere her fra Herlev og Gentofte Hospital.

  Arrangør

  Herlev og Gentofte Hospital er Region Hovedstadens største akuthospital med mange højtspecialiserede funktioner og et rigt forskningsmiljø.

  Lokation

  Herlev Hospital Herlev Hospital, Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .