Vores vinternatur - fra Danmark til troperne

12 jan 2021 kl. 15:00 - 23 feb 2021 kl. 16:30


Oplev vores vinternatur på en guidet tur rundt i Botanisk Have. Haven huser Danmarks største videnskabelige samling af planter fra Danmark og resten af verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske vinterhave samt ind i tropevarmen i det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Selvom vinteren kan synes kold og mørk på vores breddegrader, finder vi liv i haven og lys i mørket. Indendørs i de tropiske væksthuse udviskes årstidernes skiften, og vi møder duftende blomster og sød tropisk frugt.

Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

Rundvisningen er en del af projektet Vores Natur, hvor De Naturhistoriske Museer, DR, Friluftsrådet og Naturstyrelsen inviterer alle med ud i den danske natur.

Datoer og tider:
Tirsdag d. 12. januar kl. 15.00-16.30
Onsdag d. 20. januar kl. 15.00-16.30
Tirsdag d. 2. februar kl. 15.00-16.30
Onsdag d. 10. februar kl. 15.00-16.30
Tirsdag d. 16. februar kl. 15.00-16.30
Onsdag d. 17. februar kl. 15.00-16.30
Torsdag d. 18. februar kl. 15.00-16.30
Tirsdag d. 23. februar kl. 15.00-16.30


Praktisk information

Varighed: 1½ time.

Pris: 150,-/billet (+ Billetto-gebyr). Årskortholdere med gyldigt årskort til Statens Naturhistoriske Museum 110,-/billet (+ Billetto-gebyr)

Målgruppe
: Rundvisningen henvender sig til voksne, men alle er velkomne.

Antal:
Der kan være op til 9 deltagere på rundvisningen.

COVID-19:
Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har sørget for ekstra god plads ved at sætte færre billetter til salg pr. arrangement. Bemærk, at du skal bære mundbind eller visir, når vi er indendørs i Palmehuset. Læs mere om, hvad vi har gjort for at sikre dig en tryg oplevelse.

Mødested: Porten ved hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Rundvisningen foregår efter havens lukketid. Rundviseren lukker jer ind ad porten fra 10 min. før rundvisningsstart. Rundvisningen starter til tiden, og man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang. Billetten skal fremvises ved fremmøde.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisninger.
Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage i denne rundvisning, da ruten går ad trapper i Palmehuset.

Kontakt:
Har du spørgsmål til rundvisningerne, kan du sende en mail på rundvisning@snm.ku.dk

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af besøgsadresserne Zoologisk Museum på Østerbro og Botanisk Have. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Anbefalede events
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke