Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

WADPRO Tropical Electro Jazz

Afholdt event

WADPRO Tropical Electro Jazz

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

19 mar 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Jose Ángel Blanco, kendt som WADPRO, er en cubansk percussionist, producer, DJ, beatmager og lyddesigner. Hans tidligere samarbejder inkluderer Omara Portuondo, José Luis Cortes "El Tosco", Carlos Sarduy, Harold Lopez-Nussa, Rolando Luna, Cucurucho Valdés, NG & La Banda og mange flere. WADPRO anses for at være den bedste finger drummer i Cuba. Han har været en del af den cubanske elektroniske og hip hop scene siden 2001 og var musikalsk leder af hip hop festivalen "Puños Arriba" i to år.

I sit kommende album, OBBÁ AÑÁ, genopfinder WADPRO afrocubanske beats, latín electrónica, afrojazz, afrolatin og cubansk chill out i en elektronisk setting med live-optagede akustiske elementer i et vildt trance lignende flow. Den avantgardistiske multikunstner præsenterer et postmoderne patchwork, der blander et dybt spirituelt sprog med jazzistiske ritualer og futuristiske beats, hvilket resulterer i en eksplosiv performance - et hipt, moderne, stilfuldt, hyperenergisk funky udtryk.

WADPRO voksede op omgivet af onkler og naboer, der udøvede Santeria, og med lyden af det hellige trommespil. De lærte ham musik, før han kunne læse og skrive, og som femårig havde han bygget sit eget trommesæt af ølkasser og alt hvad han kunne finde med lyd. Senere, ved hjælp af software, udviklede han en personlig semi-elektronisk lyd, blandet med traditionelle instrumenter som Cajón, Congas og Batá. I sin ungdom blev han stærkt påvirket af J Dilla AKA Jay Dee (den amerikanske pladeproducer og rapper, der dukkede op i midten af 1990'ernes undergrunds-hiphop-scene i Detroit), og ved at blande ideer fra hans inspiration med tropiske stilarter skabte den lyd han er kendt for i dag. Personligheder som briten Giles Peterson og en masse internationale musikere og DJ's har allerede opdaget WADPROs store musikalske arbejde. 


Line up

Jose Angel WADPRO Finger Drums & Percussion

Carl Winther Keys

Yasser Pino Bass

Lulu iix Chel Vocal

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .