Wafande

eventet sluttede

Wafande

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

10 mar 2019 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Wafande giver koncert på sogneindsamlingsdagen 

Wafande giver koncert på dagen for sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp

Med kæmpehits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Gi’ mig et smil”, ”Uartig”, ”Se Mig i Dag”, ”Django” og ”En Anden” for bare at nævne nogle få. 

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem, ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen, hvor han har sine musikere i ryggen. Det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.

Billetter kan købes for 250 kr. på Billetto.dk fra den 1. marts.

DATO Søndag den 10. marts

STED Kirke Hyllinge kirke kl. 16.00

Lokation

Kirke Hyllinge kirke Kirke Hyllinge kirke, Kirkevej 56, 4070 Kirke Hyllinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .