spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Walk Your Talk 2019

Afholdt event

Walk Your Talk 2019

Fra DKK 2.395,00

Sted

Dato

05 jan 2019 kl. 09:30 - 06 jan 2019 kl. 16:00

Beskrivelse

Walk your talk

Bliv klædt på til det liv du gerne vil leve.

Slip fri af opslidende tanker og følelser, der har det med at tage magten fra dig.

Walk your Talk er et kursus, der giver dig mulighed for at få belyst de programmeringer, der fastholder dig i et uhensigtsmæssigt mønster. Du vil gennemgå en forvandlingsrejse fra top til tå – og længere end det. Forvandlingsprocessen vil gøre dig i stand til at turde modtage alt det, der ligger og venter på dig.

Lige nu lurer – helt uden du ved det – dine mønstre, din skygge, din programmering i dit ubevidste. De fortæller dig, hvad du kan og ikke kan, hvad du skal spise, hvornår du skal gøre dit eller dat. Du er fanget i en ustandselig indre dialog, der fortæller dig, hvor meget succes, glæde og kærlighed, du vil opleve.

Du kan vælge at tage masken med smilet på. Så ingen opdager, hvor meget du lider indeni, eller du kan smide masken og stå ved hvem du er.

Valget er dit.

Forestil dig den vej, du ønsker at følge:

  • En magisk vej, hvor alt kan lade sig gøre?
  • Den gamle, kendte, fyldt med huller og store kampsten?

Valget er dit.

Ønsker du at gøre, som du plejer: holde fast i forældede overbevisninger og oplevelser fra fortiden? Eller ønsker du at følge en ny vej?

Kurset Walk your Talk giver dig en selvindsigt, der hjælper dig til at turde handle istedet for at lade stå til. Du bliver bevidst om hvorfra gamle uhensigtsmæssige mønstre stammer. Du lærer, at acceptere dem så de ikke længere kan styrer dig.

Du har et valg.
Få lyset til at skinne ind i dine mørke kroge. Få gjort hovedrent i kroppen, sindet, følelserne og ånden. Få sat gang i dine drømme, mål og ønsker for fremtiden.

Walk your Talk er et kursus i selvudvikling. I løbet af kurset finder du stille og roligt ud af, hvem du egentlig er inderst inde. Med hjælp fra underviseren får du indsigt i, hvorfor du handler som du gør, hvordan du tackler uhensigtsmæssige mønstre, og hvordan du får fat i alle de mange kvaliteter, du besidder og måske ikke bruger fuldt ud. Mange brikker vil falde på plads og du kan sætte ord på det du gerne vil.

Walk your Talk er et berigende og intenst kursus, der kan lærer dig at leve livet lige her og nu. Ikke i går eller i morgen - men lige her og nu.


Walk your Talk kan give dig svarene.

Under hele forløbet superviserer jeg dig på din rejse. Det sker forud for hver kursus-weekend, så vi sammen kan samle op på, hvordan du har rykket dig siden sidst.

Tilmeld dig Walk your Talk et af de stærkeste kurser jeg til dato har sammensat. Kurset består i lige dele teori og praktiske øvelser i bl.a. meditation, farvepsykologi, tarotlæsning og meget mere.

Kurset foregår første weekend i hver måned, i alt 8 gange. Kurset afholds én gang årligt med opstart første weekend i januar.

Jeg glæder mig til at se dig til Walk your Talk 2019.

/Lajla

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Praktisk info om Walk your Talk 2019:

Dato: 5.-6. januar; 2.-3. februar; 2.-3. marts; 6.-7. april; 4.-5. maj; 1.-2. juni; 3.-4. august og 31.8-1. september.

Lørdag: kl. 09.30.- 16.00; Søndag: kl. 10.00 - 16.00


Medbring gerne eget liggeunderlag og tæppe

et sæt tarotkort (Aleister Crowley) eller et sæt du selv foretrækker.
frokost til alle dagene

Jeg sørger for kaffe, te, sødt og frugt

Max. 10 deltagere
Pris: kr. 2.395,-pr/weekend

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Lidt om mig, Lajla Glumby:

I 1998 besluttede jeg at starte mit eget firma Life Journey Institute. Jeg underviste dengang i og holdt foredrag om farver og stil. Det førte mig dybere ind i farverne og den spirituelle verden, hvilket har givet mig flg. uddannelser:

Aura Soma-terapeut (sjælsterapeut), clairvoyant rådgiver, Reikihealer,tarotlæser, Regressionsterapeut.”

Læs mere om mig og Life Journey Institute på:
http://lifejourneyinstitute.dk/


Arrangør

Lokation

Skuespillerakademiet Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 2. sal, 2300 København S

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .