Walk Your Talk 2019

05 jan 2019 kl. 09:30 - 06 jan 2019 kl. 16:00

Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 2. sal, 2300 København S


Walk your talk

Bliv klædt på til det liv du gerne vil leve.

Slip fri af opslidende tanker og følelser, der har det med at tage magten fra dig.

Walk your Talk er et kursus, der giver dig mulighed for at få belyst de programmeringer, der fastholder dig i et uhensigtsmæssigt mønster. Du vil gennemgå en forvandlingsrejse fra top til tå – og længere end det. Forvandlingsprocessen vil gøre dig i stand til at turde modtage alt det, der ligger og venter på dig.

Lige nu lurer – helt uden du ved det – dine mønstre, din skygge, din programmering i dit ubevidste. De fortæller dig, hvad du kan og ikke kan, hvad du skal spise, hvornår du skal gøre dit eller dat. Du er fanget i en ustandselig indre dialog, der fortæller dig, hvor meget succes, glæde og kærlighed, du vil opleve.

Du kan vælge at tage masken med smilet på. Så ingen opdager, hvor meget du lider indeni, eller du kan smide masken og stå ved hvem du er.

Valget er dit.

Forestil dig den vej, du ønsker at følge:

  • En magisk vej, hvor alt kan lade sig gøre?
  • Den gamle, kendte, fyldt med huller og store kampsten?

Valget er dit.

Ønsker du at gøre, som du plejer: holde fast i forældede overbevisninger og oplevelser fra fortiden? Eller ønsker du at følge en ny vej?

Kurset Walk your Talk giver dig en selvindsigt, der hjælper dig til at turde handle istedet for at lade stå til. Du bliver bevidst om hvorfra gamle uhensigtsmæssige mønstre stammer. Du lærer, at acceptere dem så de ikke længere kan styrer dig.

Du har et valg.
Få lyset til at skinne ind i dine mørke kroge. Få gjort hovedrent i kroppen, sindet, følelserne og ånden. Få sat gang i dine drømme, mål og ønsker for fremtiden.

Walk your Talk er et kursus i selvudvikling. I løbet af kurset finder du stille og roligt ud af, hvem du egentlig er inderst inde. Med hjælp fra underviseren får du indsigt i, hvorfor du handler som du gør, hvordan du tackler uhensigtsmæssige mønstre, og hvordan du får fat i alle de mange kvaliteter, du besidder og måske ikke bruger fuldt ud. Mange brikker vil falde på plads og du kan sætte ord på det du gerne vil.

Walk your Talk er et berigende og intenst kursus, der kan lærer dig at leve livet lige her og nu. Ikke i går eller i morgen - men lige her og nu.


Walk your Talk kan give dig svarene.

Under hele forløbet superviserer jeg dig på din rejse. Det sker forud for hver kursus-weekend, så vi sammen kan samle op på, hvordan du har rykket dig siden sidst.

Tilmeld dig Walk your Talk et af de stærkeste kurser jeg til dato har sammensat. Kurset består i lige dele teori og praktiske øvelser i bl.a. meditation, farvepsykologi, tarotlæsning og meget mere.

Kurset foregår første weekend i hver måned, i alt 8 gange. Kurset afholds én gang årligt med opstart første weekend i januar.

Jeg glæder mig til at se dig til Walk your Talk 2019.

/Lajla

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Praktisk info om Walk your Talk 2019:

Dato: 5.-6. januar; 2.-3. februar; 2.-3. marts; 6.-7. april; 4.-5. maj; 1.-2. juni; 3.-4. august og 31.8-1. september.

Lørdag: kl. 09.30.- 16.00; Søndag: kl. 10.00 - 16.00


Medbring gerne eget liggeunderlag og tæppe

et sæt tarotkort (Aleister Crowley) eller et sæt du selv foretrækker.
frokost til alle dagene

Jeg sørger for kaffe, te, sødt og frugt

Max. 10 deltagere
Pris: kr. 2.395,-pr/weekend

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Lidt om mig, Lajla Glumby:

I 1998 besluttede jeg at starte mit eget firma Life Journey Institute. Jeg underviste dengang i og holdt foredrag om farver og stil. Det førte mig dybere ind i farverne og den spirituelle verden, hvilket har givet mig flg. uddannelser:

Aura Soma-terapeut (sjælsterapeut), clairvoyant rådgiver, Reikihealer,tarotlæser, Regressionsterapeut.”

Læs mere om mig og Life Journey Institute på:
http://lifejourneyinstitute.dk/


Walk your Talk 2019

Salg lukket