Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

WalknRoll 2018

eventet sluttede

WalknRoll 2018

Billetter fra DKK 120,00

Sted

Dato

03 sep 2018 kl. 14:00 - 19:00

Beskrivelse

WalknRoll er et koncept startet af søskendeparret Lone Mark og Knud Kristensen. De har længe gået med drømmen om at starte et koncept, som samler handicappede om en fælles sag, hvad enten man er gående eller sidder i kørestol. Målet er at skabe et socialt fællesskab, hvor alle hygger og har det sjovt, samtidig med, at der motioneres.

Knud blev ramt af en ulykke som 17-årig, da han blev kørt ned, og er derfor i dag lam fra halsen og ned. Han nyder, at der er blevet anlagt en sti, som gør det muligt for ham at komme op i klitterne og på stranden i Agger, uden, at kørestolen sidder fast i det løse sand. Lone har stået i spidsen for Ladywalk i Agger de sidste 10 år, hvor der indsamles penge, samtidig med, at der hygges og motioneres. Hun oplevede dog, at der var en række udfordringer for handicappede ved Ladywalk ´s koncept. Derfor har det været en drøm for Knud og Lone at forene deres kræfter i at starte et lignende event op med større fokus på tilgængelighed.

Drømmen er nu blevet til virkelighed, og WalknRoll blev for første gang afholdt i Agger d. 7. august 2017, og eventet blev en stor succes. Vi havde deltagere på alle niveauer. Nogle løb 5km, andre gik/rullede 1.5 km. Vi oplevede, hvordan familier, bosteder og vennegrupper deltog sammen og havde en hyggelig og sjov dag sammen. Så det gav i den grad blod på tanden til at fortsætte og en tro på, at velgørenhedsløb også skal omfatte handicappede deltagere. Vi havde et mål om at starte 100 personer, hvor der endte med at deltage 142 personer på en meget regnfuld hverdag i august.

Eventet er placeret i Agger, da både Knud og Lone har tilknytning hertil, og, ikke mindst, på grund af den flotte natur. Vi har Danmarks længste handicapvenlige sti og kan udnytte den fantastiske natur i Nationalpark Thy. Lone var med til at få anlagt stien, hvor Knud åbnede den ved at være en af de første, der kørte på den.

WalknRoll er åbent for alle, uanset, om du er kørestolsbruger, gangbesværet, kvinde eller mand. Du skal blot medbringe dit gode humør og en vilje til at gøre noget godt for andre mennesker.

Samarbejdspartnere

Udover motion og socialt samvær handler WalknRoll også om at gøre opmærksom på organisationer og foreninger i Danmark, der støtter handicappede. Vores faste samarbejdspartner er Ulykkespatientforeningen, som får del i overskuddet fra WalknRoll. Knud er selv ulykkesramt og ønsker at hjælpe denne forening til at skabe bedre vilkår og rammer for deres medlemmer.

Lokation

De Sorte Huse i Agger De Sorte Huse i Agger, 7770 Vestervig, 7770 Vestervig

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .