spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Wau Wau Collectif (SN/SE) på Musikefterskolen i Humble

Event aflyst

Wau Wau Collectif (SN/SE) på Musikefterskolen i Humble

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

10 nov 2022 kl. 21:00 - 22:00

Beskrivelse

Koncert på Musikefterskolen i Humble d. 10. november 2022 kl. 21:00


Vi er stolte af at præsentere en koncert med det transglobale projekt Wau Wau Collectif, der spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 10. november kl. 21:00.

Wau Wau Collectif blev skabt i 2018, da Karl Jonas Winqvist rejste til Senegal og og mødte det lokale musikmiljø. Winqvist holdt kontakt med musikerne og produceren Arouna Kane. Over Whatsapp delte de indspilninger, og denne udveksling blev til pladen Yaral Sa Doom, som blev udgivet i 2021. Bandet et nu igen aktuelle med pladen Mariage, som udkommer i november.

Lyden er upoleret, ustemt og støvet men samtidig rar og indbydende. De Vestafrikanske instrumenter og harmonier får et moderne præg gennem de blide og vuggende synthesizer-rytmer, som til sammen skaber et unikt lydbillede, der transcenderer og opløser kulturelle forskelle og landegrænser.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter kan købes i døren eller via Billetto. Billetpris for gæster: 75 kr. (gratis med årskort)

Lokation

Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .