spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Webinar: Heartcount arbejdsglædemåling

Afholdt event

Webinar: Heartcount arbejdsglædemåling

Fra Gratis

Beskrivelse

Mål arbejdsglæden på en ny og bedre måde

Det er ikke nødvendigvis let at måle arbejdsglæden, og slet ikke at gøre på en måde der rent faktisk gør en positiv forskel for både medarbejdere og virksomheden. Men der er flere rigtig gode grunde til at måle arbejdsglæden.

 • Ved at måle arbejdsglæden rigtigt, kan I identificere organisatoriske udfordringer og styrker, og dermed vælge jeres indsatser for at optimere organisationen.
 • De fleste ledere er resultatorienteret og læner sig gerne op ad data. Det kan Heartcount hjælpe jer med. 
 • Når I måler arbejdsglæden, kan tallene/resultaterne være med til at styrke topledelsens engagement i arbejdet med jeres kultur, og dermed prioritere de nødvendige ressourcer til processen.
 • Det en måde for organisationen at vise, at I tager hånd om jeres medarbejdere. Når medarbejdere bliver spurgt ind til deres arbejdsliv – og især når de ser at organisationen handler på deres svar – ved de, at organisationen oprigtigt går op i deres velbefindende. Det styrker medarbejderens engagement og loyalitet over for organisationen.

Hvorfor deltage i vores webinar om Heartcount?

I dette webinar om Heartcount arbejdsglædemålingen kommer vi til at fokusere på de fordele virksomheden har ved at benytte Heartcount, i modsætning til de traditionelle medarbejdertilfredshedsmålinger.

Vi tror på at en arbejdsglædemåling skal:

 • Indeholde få spørgsmål
 • Foretages ofte (ugentligt)
 • Måle arbejdsglæde og ikke tilfredshed
 • Vise resultaterne med det samme
 • Føre til handling
 • Give tydelig værdi for medarbejderne (og virksomheden)
 • Have fokus på både det negative OG det positive
 • Ikke være anonym, så du (som leder) kan hjælpe der hvor behovet er

Webinaret afholdes af Arlette Bentzen og Alexander Kjerulf og vil indeholde en introduktion af Heartcount og de fordele der er ved at måle arbejdsglæden, og afsluttes med en Q&A.

Læs mere om alle Arbejdsglæde nu's kommende events her: https://arbejdsglaedenu.dk/eve...

Deltagelse i webinaret er gratis. Webinaret afholdes via Zoom og du modtager en mail med deltagelseslink dagen før.

Arrangør

Vi er Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde. Vi holder workshops, foredrag, lederkurser, konferencer og meget andet for kunder i Danmark og i over 50 andre lande.

https://arbejdsglaedenu.dk/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .