spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Webinar: Hvad kan og skal vi med well-being data? v. Susan Oman

Afholdt event

Webinar: Hvad kan og skal vi med well-being data? v. Susan Oman

Fra Gratis

Online-event

Dato

20 maj 2022 kl. 10:00 - 11:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

En af de mest udbredte måder at måle, hvad kultur betyder for borgernes livskvalitet og sundhed, er de såkaldte ”well-being” eller trivselsdata. På webinaret giver Susan Oman et indblik i, hvordan vi bliver bedre til at forstå og anvende denne form for data. Susan Oman har i bl.a. bogen ”Understanding Well-being Data” (gratis adgang til e-bog her) formidlet indblik i de metodiske aspekter af måling af trivsel og hvilke muligheder og begrænsninger der er i at bruge data i forhold til at udvikle praksis. 

Susan Oman er adjunkt i data ved Information School på The University of Sheffield. I sin forskning har Susan fokuseret på den kulturpolitiske brug af data om trivsel og livskvalitet. Hun kombinerer metodisk stringens med en forståelse for den kulturelle og politiske kontekst, data anvendes i og har en praksisnær tilgang til sin forskning. Hun er især optaget af social ulighed, herunder kulturens betydning for forskelle i trivsel og livskvalitet.  (https://www.sheffield.ac.uk/is/people/academic/susan-oman)

Webinaret bliver en kombination af introduktion, dialog mellem Susan Oman og Louise Ejgod, lektor ved Aarhus Universitet, om hvordan forskningen omsættes til praksis samt gruppediskussioner og fælles refleksioner. 
Webinaret afholdes på engelsk.

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/69902986053 

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .