Weekend for børn - Lav dine egne linoleumstryk

Valhalsgade 4, 2200 København
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Lav dine egne linoleumstryk til 3-timers intro-workshop hvor du lærer, at overføre dit motiv til linoleumspladen, anvende knivene og trykke dit færdig snit i forskellige farver.

På workshoppen vil Thomas Christoffersen fra Galleri Udtryk på Jægersborggade assistere dig fra start til slut, så du får det bedst mulige resultat med dig hjem.

Du får en lille (str. A6) og en stor (A5) 'soft cut' linoleumsplade, som kan vaskes og skæres ud i forskellige former. Det er muligt at lave tryk både vha. håndkraft og grafikpresse. Medbring evt. egne skitser eller udprintede billeder af dit motiv, som kan overføres til linoleumspladen.

Arrangementet finder sted i Osramhuset og er for børn fra 12 år. En billet gælder for en voksen og et barn. 

OM WEEKEND FOR BØRN
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne. 

Alle arrangementer kan findes i vores arrangement kalender på www.kulturn.dk. Tilmelding sker via Billetto. 

Bemærk, at tilmelding til arrangementer på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek først åbner en uge før arrangementet finder sted. 

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.
Vi glæder os til at se jer! 

OSRAMHUSET ER ET AKTIVT og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke