Weekend kursus i bowspringmetoden 10 timers kursus i kroppens 10 nøgleområder.

07 apr 2018 kl. 09:30 - 08 apr 2018 kl. 15:30

ZensitivYoga, Vestergade 83B, 8600 Silkeborg


Bowspringmetoden er en unik systematisk tilgang til en mindful dynamisk kropsholdning, øget og optimal fysiske sundhed og glæde i livet. Bowspring sammenkæder moderne videnskab, anatomi med mindfulness i dens unikke kropsholdning og praksis. Bowspring er en praksis hvor rygsøjlens naturlige kurver reetableres og holdes i al bevægelse og en supertræning for din krop og sind i din hverdag.

Dette kursus er en unik mulighed for at udvide din kropslige erfaring med og forståelse af bowspringmetodens 10 nøgleområder i kroppen. I bowspring alignes de 10 nøgleområder med hinanden og denne alignment holdes mindfuldt gennem al bevægelse.

Over weekenden vil vi komme omkring alle 10 nøgleområder i kroppen. Gennem praksis og observation går vi på opdagelse i både individuelle og generelle vaner og du får redskaber til at vende hjem i en funktionel dynamisk alignment. Kurset er et fundament for al praksis og forståelse af bowspring, og det vil give dig en mulighed for at dykke dybt i din egen praksis, kropsforståelse samt i bowspringmetoden. Efter kurset vil du kunne tage din bowspring med ud i dit hverdagsliv og inkorporere det i din daglige træning, al sport og i dine hverdagsbevægelser – når du går, står, løber, sidder, arbejder i haven.

Tidspunkt: Lørdag og søndag fra kl.9.30-15.00

Kurset er for:

Dig der gerne vil have en basisviden og erfaring med bowspring.

Dig der gerne vil optimere din holdning, komme fri af smerter, unødige spændinger.

Dig der gerne vil optimere dine fysiske præstationer i sport eller yoga.

Undervisere i yoga, sport.

Fysioterapeuter, bodyworkers, osteopater, mindfulnessinstruktører, mv.

Om bowspring:

Bowspring inviterer til høj grad af selvobservation. I praksissen inviteres du til at blive bevidst om dine ubevidste kropslige vaner og tendenser, og du vil blive præsenteret for nye og anderledes bevægelsesmønstre, der på sigt støtter din krop i at hele skader, undgå skader og at bevæge sig med lethed og frihed som da vi var børn.

I den fysisk/mentale træningsform Bowspring arbejder vi med at aktivere hele kroppen på samme tid. Du vil opleve at bruge muskler og fascia som du vanemæssigt ikke bruger. Du vil få tonet dig bindevæv i hele kroppen, som holder dine knogler i en sund og fri kropsholdning. Der fokuseres ikke på stræk, men på at blødgøre og åbne kroppen ved at skabe forbindelse mellem musklerne med et sundt blødt og stærkt væv.

Bowspring er ideelt for alle typer af sportsudøvere, folk med ryg problemer, folk med siddende kontorarbejde, travle mennesker, ældre, folk der ønsker en bedre kropsholdning, m.fl.

se og læs mere på Globalbowspring.com


om Ditte

Ditte er en af Danmark mest erfarne bowspring undervisere.

Hun har til dagligt offentlige bowspringklasser i yoga- og træningsstudier, samt hos fysioterapeuter i København. Derudover laver Ditte workshops, uddannelser, enetimer, kurser og retreats i bowspring og mindfulness og hjertekontakt.

Ditte har beskæftiget sig med undervisning, pædagogik og psykologi de seneste 25 år, og har en baggrund som skolelærer. I sin undervisning bruger hun blandt andet sine egne erfaringer med yoga, bowspring og mindfulness, som en uvurderlig hjælp i arbejdet med angst og posttraumatisk stress, og til at vende tilbage i både en sund og stærk krop og sind.

Se og læse mere på dittebykaerholm.dk

Billet

Salg lukket