spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Weekenden: Copenhagen Songwriters Festival

Afholdt event

Weekenden: Copenhagen Songwriters Festival

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

07 aug 2020 kl. 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

WEEKENDEN: COPENHAGEN SONGWRITERS FESTIVAL

Sangskrivermiljøet i København er i rivende udvikling. Copenhagen Songwriters Festival har på 11. år understøttet det opblomstrende miljø, der bliver ved at spire og forgrene sig. På denne augustaften kan du opleve et mangfoldigt udpluk af sangskrivere fra det danske og nordiske miljø, der selv skiver tekster og melodier med hver deres udtryk, til hver deres performance.Kom og oplev og vær med til at fejre sangskriverkunsten og miljøet. Bliv rørt, bliv inspireret fra den bedste homegrown musik, der kommer lige fra hjertet.

Line-up:
- Bo Evers
- Søren Mancher
Liva Mo

3 In A Round ( Asbjørn Løvendahl, Katrine Thing og Benjamin Aggerbæk )

Asbjørn Løvendahl (aka) Én Mand Stærk er en folkelig sangskriver, der har tabt sit hjerte til den danske lyrik. Kærlighedsaffæren har hidtil ført til en række stemningsfulde sange, der kredser om alt lige fra livets store spørgsmål til fluen i vores fælles suppedas, og du finder med garanti noget i teksterne, du kan spejle dig i. I foråret 2020 udgav Én Mand Stærk sin første EP “Sne i april”, og han vil på denne aften medbringe en tapas af gamle sange, sange fra EP’en og af splinternyt materiale, der først lige har set dagens lys.

Katrine Ting skriver sange om håb og kærlighed, i er spektrum fra det drømmende og hen i et meget direkte og hverdagsagtigt sprog. Sangene er simple, og har ofte små iørefaldende melodistykker, som man kan nynne eller fløjte med på. Katrine skriver på dansk, og forsøger at beskrive de følelser, de fleste kan spejle sig i.

Benjamin Aggerbæk komponist, sanger og ildsjæl, der med sine kompositioner spænder fra det folk’ede til det jazz’ede, krydret med en farverig vokal og en akustisk guitar. Benjamin er først og fremmest sangskriver, med vægt på den velskrevne sang og melodi, fremført på scenen af ”gartneren” selv. Samtidig er han også en rigtig jazzcrooner der kan gå på scenen med et 15 mand orkester. Han har blandt andet udgivet det anmelder roste album ”Heartbeat”.

Søren Mancher er ung sangskriver med masser af ros i bagagen for sit debutalbum fra 2019 "Det er balancerne, der holder sammen på det hele". Det er hverdagspoesi, med historiefortællingen i højsædet, når han drager rundt i landet med sin guitar, synger om blafferture fra Aarhus Havn, skraldeture i Gentofte, til en undren om naboernes ikke eksisterende sexliv. I efteråret 2019, var han support for Søren Huus, der er kæmpe fan af den unge sangskriver. Du har måske hørt nummeret "Jeg ser lagener blafre i vinden" der er flittigt spillet på P4.

Liva Mo sanger og sangskriver, bevæger sig i melodiøs alternativ pop, med sødmefuld melankoli. Lyduniverset er minimalistisk med de små detaljer, musikken omfavnes i alt sin enkelthed, med et åbent hjerte og et nysgerrigt sind. Hun har netop debuteret med singlen Grief, en melankolsk popballade, der handler om at omfavne og acceptere sorg. En rørende personlig og overbevisende debut, både som komponist og vokalist.

Bo Evers sange har efterhånden begået sig i mange meget forskellige konstellationer. I Chief 1’s radiohit-produktioner, i sigøjner-svingende live-versioner i selskab med sine gypsy-venner på fem Danmarksture, og i et bredere lydbillede i selskab med den akustiske kvintet Modspil. Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene dog alle fra samme sted: Når Bo Evers sidder alene med sin guitar. Denne tur byder på en unik mulighed for at opleve mange af hans sange, både de kendte og de mindre kendte, i deres nøgne grundform. Kun akkompagneret af hans finurlige fingerspil, hans stemme og måske en enkelt røverhistorie eller to om sangenes ophav. Forvent en rørende og svingende aften med intimitet, humor, alvor og eventyr.

Entré: 50 kr.


WEEKENDEN på Onkel Dannys Plads

Velkommen! Velkommen til Weekenden på Onkel Dannys Plads.

I kølvandet på det forsømte forår i coronaens skygge har kulturhusene i DIT:KBH slået sig sammen og fremtryllet dette store, nye, fantastiske, kaotiske, kakofoniske, dirrende, deliriske, dramatiske sommerprogram til jer, kære publikum. Velkommen!

Velkommen til weekenden. Her er noget for enhver smag. Der er noget til de musikelskende, til de kunstinteresserede, de madglade, de ligeglade, de spillelystne, de hygge-sultne, de politiske, de apatiske, de forelskede og de søvnløse.


Velkommen til Weekenden. Til forløsende frihed efter ugens duknakkede arbejdsomhed. Til følelsen af forførende fremmedhed, når du går ud med nye sko på. Til de fabelagtige, forrygende festligheder, der kun finder sted under sommeraftenens lyse himmel.

Weekenden er her. Weekenden vender tilbage hver uge.

Velkommen. Til. WEEKENDEN!

WEEKENDEN PROGRAM

Pladsen åbner kl. 17 hver weekend!

3/7: Miss Legardh og Mads Mathias + A Night For Nancy v. Kira Martini - v/Paradise Jazz Klub
4/7: Scandinavia All Stars + Steen Rasmussen quinteto ft. Josefine Cronholm - v/Paradise Jazz Klub
10/7: Monday Night Big Band v. Niels Jørgen Steen feat. Bobo Moreno - v/Paradise Jazz Klub
17/7 : Sonamos Latinamérica festival pop-up
18/7 : Dobbeltkoncert: Nairobi Auto Service (Ethio Jazz) + Christina Dahl
25/7 : An African Cellebration: en aften om afrikansk kunst, gastronomi, poesi og musik
25/7 : Broken Index presents: Mavi Express + Talitha Ferri + Kindsight + Reveal Party + Mary Anne’ Polar Rig (se) + Leizure
31/7 : TBA
1/8 : Blågårds Festival Take-over
7/8 : Copenhagen Songwriters Festival
8/8 : ARTEM Festival pop-up* Ændringer i programmet kan forekomme. Hold derfor øje i det enkelte event for opdateringer.MAD
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på pladsen.

Det er muligt at tilkøbe madbilletter under hvert event i billetto. Vi opfordrer til, at hvert bord udvælger én mad- og drikke-henter for at undgå kødannelse.

MENU
- Wild Bear Burger: sorte bønner, svampe, kartofler, løg, tomat, salat og dressing. Serveres med pommes frites. Pris: 135,-
- Casablanca’s Stars: Couscous, kikærter, gulerødder, rød peberfrugt og zucchini. Pris: 110,-
- Nutty Dream Risotto: selleri, mandler og fløde. Pris: 110,-
- Børne menu: Nutty Dream Risotto. Pris: 55,-. (alder: op til 12 år)

BILLETTER
Hvert bord har en max kapacitet på 8 personer, pga. Corona-retningslinjerne, så køb jeres billetter samlet, hvis I ønsker at sidde ved samme bord. Når I ankommer til Onkel Dannys Plads vil I få anvist jeres bord.
Vi anbefaler at købe billet i forsalg, da der er et begrænset antal billetter til salg. Er der ikke udsolgt i forsalg, vil de resterende billetter blive solgt ved indgangen.

Billetlink: https://billetto.dk/users/onkel-dannys-plads


CORONA HENSYN
Selvom der er gået sommer i den, og vi igen kan samles om kulturen, har vi stort fokus på at overholde alle gældende retningslinjer for håndtering af Covid-19, og i det hele taget sikre tryghed og sikkerhed for alle gæster på Onkel Dannys Plads. Vi har indført følgende hensyn og foranstaltninger:

Der afsættes 2 kvm pr. gæst i overensstemmelse med retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen.

Vi indfører en øvre grænse på 200 mennesker på pladsen, og vi sikrer at kapaciteten ikke overskrides. Dette inkluderer både gæster, frivillige, ansatte og artister.

Alle arrangementer er siddende, og gæster vises hen til et bestemt bord, som de skal opholde sig ved under showet så vidt muligt.

Man kan max være 8 gæster i en gruppe, der sidder sammen.

Der vil være håndsprit tilgængeligt på alle borde.

Vi opfordrer gæster til at vælge én fra bordet, der henter mad og drikkevarer for på den måde at mindske kødannelse.

Vi skal passe særligt godt på hinanden i denne tid, så vi opfordrer alle til at vise ekstra hensyn, holde god afstand, og være opmærksomme på den gode hygiejne.
_____________________________________________________

VELKOMMEN TIL WEEKENDEN! 

Arrangør

Velkommen til Onkel Dannys Plads, som ligger i hjertet af Vesterbro kun 5 min fra Hovedbanegården.  Onkel Dannys Plads er placeret i Den Brune Kødby, som del af de fine gamle bygninger, der opstod i slutningen af 1800-tallet, da byens slagtere skulle have et nyt slagteområde under hensyn til et stærk stigende befolkningstal og øget bevidsthed om hygiejne.

I dag er Onkel Dannys Plads et attraktivt område og en markant del af det københavnske kulturliv. Onkel Dannys Plads er en gårdplads, men også et skabende kulturfællesskab, som blandt andet rummer et spisehus, koncertsteder, eventspace og atelier.

Lokation

Onkel Dannys Pl., 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .