spring til hovedindhold

Wellness for par - Massage kursus

Wellness for par - Massage kursus

Fra DKK 900,00

Sted

Dato

12 maj 2024 kl. 10:00 - 17:00

Beskrivelse

Kursus i wellness massage for par

Velværemassagekursus for Par

Lær at forkæle din partner med en afslappende massageoplevelse.


Dette kursus er skræddersyet til par, uanset om I er i et ægteskab, et kæresteforhold eller blot ønsker at styrke jeres forbindelse. Vi vil introducere jer til kunsten at give velværemassage på en komfortabel massagebriks. Her vil I lære en struktureret massageteknik, der tager cirka en time og omfatter hele kroppen.

Vi anvender specielle massageolier, og din partner kan lægge sig til rette og nyde den beroligende oplevelse. Efter massagen får I mulighed for at dele jeres indtryk, følelser og tanker i en fortrolig atmosfære. Hele massagen vil blive vejledt og instrueret, og der er rigelig tid til at stille spørgsmål.

Efter en velfortjent pause vil vi fortsætte med en guidet intuitiv massage på massagebriksen. Denne fase af kurset vil være en sanselig og langsom oplevelse, nærmest meditativ, som begge parter kan nyde. Denne massage varer også en time og afsluttes med en privat refleksion sammen.

Hvis I ønsker det, er I velkomne til at medbringe jeres egen massagebriks. Minimumskravet til påklædning er trusser eller boksershorts.

Er I interesserede i at deltage i dette kursus? Ring til os på mobilnummeret 2287 5587 for at få mere information.

Vi tilbyder to varianter af kurset som begge indeholder et måltid undervejs:

 1. En version, der varer fire timer. Her skal I beslutte, hvem af jer der vil lære den strukturerede massage, og hvem der vil lære den intuitive massage.

 2. En version, der varer syv timer. Her får I begge mulighed for at lære begge massageteknikker, da de naturligvis er meget forskellige.

Dette kursus henvender sig til ægtepar, kærestepar og par, der ønsker en unik måde at forbinde sig på, og det er også en fantastisk gaveidé til din elskede, uanset køn. ❤️

Arrangør

'Massage&Psykoterapi Kongsø 4' tilbyder kurser i massage til par og singler.

❤️Ophold og kurser foregår i de smukkeste rammer langt fra dagligdagens tidsplaner og byens larm.

❤️Stilhed fordybelse og natur i en stor smuk skovridderbolig midt i skoven, tæt på søer åer og Hærvejen.

❤️ Kurser på hverdage af tre til syv timers længde. Og weekendkurser på et til to døgn.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇

* Vi har små hold på fire til otte personer.

* Vi tilbyder massagekurser for Jer som vil lære at massere hinanden på briks og ønsker at lære en struktureret massageteknik. Og vi kan ligeledes lære Jer en intuitiv sanselig massageform på madras.

* For par som ønsker en individuel oplevelse og inspiration afholder vi solokurser med logi på eget dobbeltværelse på smuk udsigt over gammel løv og nåleskov.

* Opholdet kan være kort eller langt. Det kan være alt fra en halv dag til to døgn.

*I vælger selv om I ønsker et ophold helt for Jer selv med hvad det indebærer af fordele, ro koncentration og eksklusivitet.

*Eller om I vil have det sociale samspil som opstår når vi afholder kurser for to til fire par. Under alle former for ophold masserer I kun med hinanden og fordyber jer I sanselighed og nærvær sammen med hinanden.

*Der er en vidstrakt og særdeles varieret natur heromkring. Her er fire badesøer indenfor cykelafstand og mulighed for vandreture langs å, søbred, løvskov, hede, højmose og på Hærvejen. I sæsonen er her rige muligheder for at samle svampe. Bla findes kantarel, tragtkantarel, mælkehat, Karl Johan, birkerørhat og lærkerørhat samt blomkålssvamp.

*Vi arrangerer guidede turer i omegnen og kan også guide jer til egnede turer som I selv kan vandre.

👇Velkommen til👇

👇👇👇HVOR? 👇👇👇

❤️Kurser finder sted på vort kursus sted dybt i skovene ved Søhøjlandet.

❤️Adressen er:

Kongsø 4

8654 Bryrup

❤️Beliggenhed i Midtjylland tæt på Silkeborg

👇👇👇ØNSKER I EN UFORPLIGTENDE SAMTALE?👇👇👇

📞 Ring 2644 1311

📭 Mail: HedeogHjeds@gmail.com

🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

HedeogHjeds I/S, CVR 4180 1522

er ansvarlig for all kurser.

Lokation

Sanseligt Parforhold, Kongsø 4, 8654 Bryrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Anbefalede events
Events du har kigget på