West Coast Vinfestival

eventet sluttede

West Coast Vinfestival

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

12 jun 2021 kl. 11:00 - 16:00

Beskrivelse

Nordlund Vingård lægger nu vinmarker til en ny festival med vine fra USA’s vestkyst. Kom og smag vine fra Californien, Oregon og Washington State! Det er importørerne selv eller repræsentanter for vinhusene, der præsenterer deres vine fra de 3 stater og du kan købe vin med hjem eller lave bestillinger til gode priser. 

Smagningen åbnes af viceambassadøren ved den Amerikanske Ambassade Stuart A. Dwyer kl. 11.

Udstillerne er pt. følgende: American Wine, American Wine Corner, Best Selection, California Wine, Fetzer Winery, Fine Wines, FiniVin, Globus Vine, Haller Vine, Hans Just, H.J.Hansen, Holte Vinlager, Husted Vin, Juuls Engros, Kautz Family Wines, Kjær & Sommerfeldt, KK Wine, Laudrup Vin, Otto Suenson, Terlato Wine, Trinchero Family Wines, ViniPortugal, Vins de Vinde, World of Wine.

Entrébilletten gælder for hele dagen, så der vil være et godt flow og I kan nå hele vejen rundt og smage de mange skønne vine.

Der er 2 billettyper – én med og én uden mad fra en foodtruck. Der er et Spiegelau smageglas til hver med i prisen ved begge billettyper. 

I vil skulle vise CoronaPas eller negativ test ved indgangen. Medbring mundbind, hvis du vil benytte de indendørs toiletter. Der vil være håndsprit på alle udstillerborde.

Lokation

Nordlund Vingård Nordlund Vingård, Byvej 55, 2650 Hvidovre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .