Whisky og østers smagning

eventet sluttede

Whisky og østers smagning

Sted

Dato

23 apr 2022 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Oplev hvorfor whisky og østers passer så godt sammen. Til smagningen skal vi igennem fem fremragende Talisker aftapninger (blandt andet Special Release 2021, som er ved at være udsolgt) kombineret med tre østersserveringer, der er specielt tilpasset til netop den røgede smag fra whiskyen.

Spiritusekspert Henriette Echwald guider os igennem de fem aftapninger, og The Oyster King Jesper Voss tilbereder og introducerer de tre forskellige østers serveringer:

 • Talisker 10 år
  Serveres med Venø Gigas Stillehavsøsters med jordbær, lime og frisk kværnet peber. En smagsneutral med en let harmonisk topping.
 • Talisker Port Ruighe
  Serveres med Venø Limfjordsøsters med en Portvins Vinaigrette med milde forårs løg. Et match made in heaven.
 • Talisker Distillers Edition
 • Talisker 57 North
  Serveres med Gratineret Venø Gigas Stillehavsøsters toppet med Saint Agur Blåskimmelost, frisk kværnet peber og en knivspids Fanø Lynghonning. En eksplosion af Umami.
 • Talisker 8 år Special Release 2021

Arrangør

Lokation

Steenbergs Hotel & Brasserie Steenbergs Hotel & Brasserie, Toldbodgade 10, 7900 Nykøbing Mors

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .