Event aflyst

Whiskysmagning hos Peter Kjær

DKK 349,00

Sted

Dato

30 apr 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

I Peter Kjærs optik skal whisky helst være så naturligt som muligt. Hvorfor bruge mange år på at lave et fremragende produkt og så fylde det op med vand og karamelfarve for yderligere at filtrere essentielle olier fra???

Whisky skal være uden farve og uden filter.

Dette vil blive et tilbagevendende tema MEN whiskyerne vil naturligvis være forskellige hver gang, da der som regel kun kommer få flasker af hver til Danmark.

Smageprogram:

 1. Hepburn’s Choice Fettercairn 10YO single cask 46%
 2. Arran The Bothy quarter cask batch 4, 53,8%
 3. GlenDronach 11YO single PX Cask Denmark Exclusive 46%
 4. ”Den Hemmelige” men jeg kan fortælle at der er tale om sherrylagring og 59% ABV
 5. First Editions Inchfad 2005 fra Loch Lomond 56,3%. Kan kun købes Hos Peter Kjær
 6. Dun Bhegan Ardbeg 15YO (vatting af 2 fade) 58,6%

Det vil være Peter selv der står for smagningen og han glæder sig til at se dig.

Arrangør

Lokation

Hos Peter Kjær Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .