Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Whiskysmagning i Århus med Smagning.com

Afholdt event

Whiskysmagning i Århus med Smagning.com

Fra DKK 299,00

Sted

Dato

30 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Whisky betragtes af mange som Skotlands største bidrag til verdenssamfundet. Selv om skotterne måske nok ikke kan påberåbe sig at have opfundet whisky, er det dem som i nyere tid har sikret en global udbredelse af denne eksklusive drik. Og selv om der efterhånden produceres whisky i det meste af verden, er det stadig i langt de fleste tilfælde skotsk whisky man måler sig op mod.

Flemming fra Smagning.com tager os denne aften godt rundt i det skotske whiskyland, taler om de forskellige nuancer, de forskellige regioner og de gode historier der relaterer sig både til whisky og landet som helhed. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

 1. North British – en grain – vi sætter navn på de 3 whiskytyper der findes – grain, blended og single malt!
 2. Burn's Nectar – vi markerer Robert Burns. En skotsk poet, der har skrevet teksten til ”Auld lang syne” (på dansk ”Skulle gammelt venskab rent forgå”)!
 3. Edradour – det smukke distillery i Pitlochry. Destilleriet var tidligere verdens mindste – og kom i Guinness rekord bog for dette. I dag har mange mikro destillerier dog overhalet det indenom!
 4. Braeval – et Speysidedestilleri, hvor vi smager en uafhængig aftappers udgave på hele 56,2%. Vi kommer også ind på det at putte vand i whiskyen!
 5. Balvenie Peat Week 14 år – vi nærmer os stille og roligt de røgede whiskyer!
 6. Islay Malt 2008 – en skøn Islay single malt fra Creative Whisky - 6 år gammelt - og fuld af hvad man forventer fra Islay på hele 56,8%!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med lidt at spise (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Arrangør

Lokation

Highlanders Bar Highlanders Bar, Mindebrogade 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .