Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Whiskysmagning i Århus med Smagning.com

Event aflyst

Whiskysmagning i Århus med Smagning.com

Billetter fra DKK 299,00

Sted

Dato

26 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Whisky betragtes af mange som Skotlands største bidrag til verdenssamfundet. Selv om skotterne måske nok ikke kan påberåbe sig at have opfundet whisky, er det dem som i nyere tid har sikret en global udbredelse af denne eksklusive drik. Og selv om der efterhånden produceres whisky i det meste af verden, er det stadig i langt de fleste tilfælde skotsk whisky man måler sig op mod.

Flemming fra Smagning.com sætter denne aften fokus på 2 destillerier, som begge laver forskellige variationer af deres whiskyer. Altså hvor man ”leger” med produktionen. Så vi får det friske, det søde og det røgede - og får samtidig mulighed for at sammenligne skotsk whisky med ikke-skotsk. Er skotsk whisky bedst, eller er der andre der kan konkurrere? Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

 • The English Original – en dejlig start whisky at lægge ud med!
 • Edradour 10 år unchill filtered – Den er også god!
 • The English Virgin Oak – her får vi den friske smag af lagringen i tønden. Normalt vil man bruge ”brugte” tønder, men i dette tilfælde helt frisk træ, der giver en anden smag til whiskyen!
 • Edradour Sherry Cask fra Decanter-serien – en voldsom dejlig og fyldig smag fra lagringen i sherrytønden!
 • The English Smoky Oak – her får vi smagen af røg ind over whiskyen. Den er hårdt røget i kornet – men det kommer ikke så voldsomt til udtryk som i en whisky fra Islay – hvorfor?
 • Ballechin 10 år – skrev vi ikke 2 destillerier? Vi får forklaringen på aftenen!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med lidt at spise (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Lokation

Highlanders Bar Highlanders Bar, Mindebrogade 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .