Whiskysmagning i Århus med Smagning.com

26 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Highlanders Bar, Mindebrogade 5, 8000 Aarhus

Whisky betragtes af mange som Skotlands største bidrag til verdenssamfundet. Selv om skotterne måske nok ikke kan påberåbe sig at have opfundet whisky, er det dem som i nyere tid har sikret en global udbredelse af denne eksklusive drik. Og selv om der efterhånden produceres whisky i det meste af verden, er det stadig i langt de fleste tilfælde skotsk whisky man måler sig op mod.

Flemming fra Smagning.com sætter denne aften fokus på 2 destillerier, som begge laver forskellige variationer af deres whiskyer. Altså hvor man ”leger” med produktionen. Så vi får det friske, det søde og det røgede - og får samtidig mulighed for at sammenligne skotsk whisky med ikke-skotsk. Er skotsk whisky bedst, eller er der andre der kan konkurrere? Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  • The English Original – en dejlig start whisky at lægge ud med!
  • Edradour 10 år unchill filtered – Den er også god!
  • The English Virgin Oak – her får vi den friske smag af lagringen i tønden. Normalt vil man bruge ”brugte” tønder, men i dette tilfælde helt frisk træ, der giver en anden smag til whiskyen!
  • Edradour Sherry Cask fra Decanter-serien – en voldsom dejlig og fyldig smag fra lagringen i sherrytønden!
  • The English Smoky Oak – her får vi smagen af røg ind over whiskyen. Den er hårdt røget i kornet – men det kommer ikke så voldsomt til udtryk som i en whisky fra Islay – hvorfor?
  • Ballechin 10 år – skrev vi ikke 2 destillerier? Vi får forklaringen på aftenen!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med lidt at spise (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.