Whiskysmagning i København

Whiskysmagning i København

Fra DKK 495,00

Sted

Dato

06 sep 2023 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom til whiskysmagning for whiskynydere! Selv om skotterne måske nok ikke kan påberåbe sig at have opfundet whisky, er det dem som i nyere tid har sikret en global udbredelse af denne eksklusive drik. Og selv om der efterhånden produceres whisky i det meste af verden, er det stadig i langt de fleste tilfælde skotsk whisky man måler sig op mod. Og ikke uden grund - whisky betragtes af mange som et af Skotlands største bidrag til verdenssamfundet. Hør om whiskyens historie, og oplev de store forskellige der er på smagen fra forskellige destillerier. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

 • Aultmore10 år – en klassisk Speysider fra Gordon & Macphail, med fokus på lagring i bourbontønder!
 • Bunnahabhain 11 år– en lækker, frugtig undtsgelse fra reglen om at whisky fra Islay skal være røget. Denne aftapning har fokus på lagring i sherrytønder!
 • Aberlour A'bunadh – Aberlours kultwhisky på fadstyrke, her som batch 71!
 • Singleton of Glendullan 19 år SR21 – En Special Release aftappet i 2021. Fadstyrkewhisky fra et destilleri som vi kun sjældent ser som single malt i Danmark!
 • Compass Box Great King Street Glasgow Blend – en formidabel blend fra whiskyindustriens enfant terrible John Glaser. Lavet som de vil have den i Glasgow: Kraftig, fyldig og røget!
 • Caol Ila 13 år – vi slutter med maner med ægte Caol Ila røg fra Islay!

Vi starter med Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

  Lokation

  Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

  Anbefalede events
  Events du har kigget på
  Oplev Mere