Whiskysmagning med Lars Gregersen og Peter Kjær

Whiskysmagning med Lars Gregersen og Peter Kjær

Billetter fra DKK 295,00

Sted

Dato

29 sep 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Der kommer hele tiden nye spændende whisky aftapninger til landet. 

På denne aften vil vi gerne dele nogle af disse med dig.

Vi vil ikke lægge os fast på programmet førend i sidste øjeblik. På den måde har vi mulighed for at tage noget af det sidste nye med på smagningen.

Vi kan dog garantere at du får en velsmagende og interessant oplevelse. Efter bedste evne vil vi krydre aftenens forløb med (forhåbentlig) god information og anekdoter.

Planen er at vi skal smage 7 meget forskellige whiskyer. Og det bliver whisky som vi godt kan lide det: uden koldfiltrering, uden farvejustering og gerne ved 46% alkohol eller derover. Kort og godt ærlige produkter!

Vi håber du har lyst til at gøre os selskab.

Der bliver kun solgt 25 billetter til smagningen.

Arrangør

Hos Peter Kjær er en specialbutik beliggende i Valby. Jeg har altid et flot udvalg af vine, hedvine, whisky, rom gin og meget eget mere.

Stor hilsen

Peter

Lokation

Hos Peter Kjær Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .