Event aflyst

Whiskysmagning med Stewart Buchanan fra GlenDronach

DKK 295,00

Sted

Dato

31 mar 2020 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Mød Stewart Buchanan fra GlenDronach og smag en række fantastiske whiskyer

Stewart er født og opvokset i Dubarton, og han har en bred whiskybaggrund i særdeleshed på produktionssiden, og han kender enhver proces på et destilleri, ikke mindst på GlenDronach, som naturligvis står ham nært.

For år tilbage arbejdede Stewart på Tobermory Distillery men blev hentet over til fastlandet af Billy -walker som indtil for nylig ejede GlenDronach. Han har også arbejdet som Produuction Manager på Speyside destilleriet BenRiach.

Der er kort og godt lagt op til in underholdende, interessant og lærerig aften.

Foredraget er på engelsk.

Smageprogram:

Smageprogram: GlenDronach - 12 YO Original - 43% 

GlenDronach - 15 YO Revival - 46% 

GlenDronach - 18 YO Allardice - 46% 

GlenDronach - 21 YO Parliament - 48% 

GlenDronach, 1993 - 26 Years Old Single Cask 

GlenDronach - Traditional Peated - 46% 

GlenDronach - Cask Strength Batch 8 - 61,0% 

GlenDronach, 2008 - 11 YO PX Sherry - 46% 

Glenglassaugh - Revival - 46%

Flere af disse aftapninger er i dag sjældne og svære at opdrive.

Arrangør

Hos Peter Kjær er en specialbutik beliggende i Valby. Jeg har altid et flot udvalg af vine, hedvine, whisky, rom gin og meget eget mere.

Stor hilsen

Peter

Lokation

Hos Peter Kjær Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .