Whiskysmagning/røgdykkerkursus i København med Smagning.com

23 okt 2019 kl. 19:00 - 21:00

Ø12 (tidl. Kruts Karport), Øster Farimagsgade 12, 2100 København

Mange synes at whisky skal være røget for at det er rigtig whisky. Nu er der mulighed for at komme på "røgdykkerkursus", og smage masser af udsøgt, røget whisky. Smag, hvor afgørende tørven er for røgsmagen, og hvilken indvirkning alkoholstyrken har på indtrykket af røgen. Hør om whiskyens historie, og oplev de store forskellige der er på smagen fra forskellige destillerier. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  • Benromach 10 år – fra det genåbnede destilleri med "old style" Speyside whisky. Røg behøver ikke at komme fra Islay!
  • Caol Ila 13 år – En whisky fra Gordon & Macpahils nye Discovery Range serie, med klassisk bålrøg!
  • Paul John Peated Select Cask – 55,5% tørvesmag fra Goa!
  • Orkney 13 år – Smagning.coms egen single cask aftapning fra et destilleri på Orkney - på 57,1% og med en fornuftig smule røg...!
  • Port Askaig 10 years 10th Anniversary – Klassisk røg fra Islay på hele 55,85%. En smag der holder meget, meget længe!
  • Bowmore Devil's Cask III – Udsøgt røg fra sherryfad og på 56,7% fra et samlerobjekt. En helt forrygende finale!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med lidt godt at spise (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Smagning kl 19:00 Salg lukket
Spisning kl 18, efterfulgt af smagning kl 19 Salg lukket