White Guide 2016/17 prisuddeling og lanceringsmiddag

23 maj 2016 kl. 16:00 - 22:30

Skuespilhuset, Sankt Annæ Pl. 36, 1250 København

Mandag den 23. maj udkommer White Guide 2016/17 med fyldige anmeldelser af Danmarks bedste restauranter. Vær med, når White Guide hylder branchens skarpeste i det smukke Skuespilhuset i København og sid med til bords, når vi inviterer til oplevelsesgastronomisk langbordsmiddag i fire akter.

Traditionen tro fejres udgivelsen af White Guide 2016/17 med en lanceringsevent og prisuddeling - denne gang i det smukke Skuespilhuset i København. Til tonerne af det musiske multitalent Jens Varmløse, fører komiker og livsnyder Nikolaj Stokholm dig sikkert igennem aftenens priskategorier. White Guides partnere fylder rummet med lækre snacks, vin, bobler, øl og meget mere.

Lanceringsmiddag i samarbejde med Meyers
Med udgangspunkt i maj måneds råvarer, Skuespilhusets smukke omgivelser og måltidets magiske samlingskraft inviterer White Guide til en oplevelsesgastronomisk langbordsmiddag i fire akter opført af Meyers' dygtigste gastronomiske profiler heriblandt Mathias Perk og Nikolaj Mogensen.

Aftenens program
16.00 Dørene åbner, bobler, snacks og mingling
16.30 Prisuddeling. Vært: Nikolaj Stokholm
17.15 White Guide præsenterer årets mesterklasserestauranter
18.00 White Guide 2016/17 frigives - alle deltagere får én guide med hjem
18.30 Lanceringsmiddag
22.30 Tak for i aften

Aftenens menu
Prisen dækker den fulde menu fra snacks til kaffe, inkl. fri vin- og ølbar. Aftenens vine er kræsent valgt og leveret af Løgismose Vin & Delikatesser. Specialøl fra Jacobsen skummer lifligt fra flasker og fad. Dyrevelfærd og økologi er i højsædet hos Catering Engros, som kommer med kød, ost og grønt. Arla Unika bringer flere innovative oste til bordet. Grisen fra Danish Crown er dansk og modnet på krog. GASTROunika er ophav til den nystrøgne ossetra-caviar. Nystrøget er også servietter og tjenerforklæder fra De Forenede Dampvaskerier. Broste Copenhagen og Rosendahl sørger for et smukt dækket bord. H.W. Larsen kommer med køkkengrej. Still or sparkling? Op til dig. Iskilde står på bordet. Aftenkaffen bestilles i Lavazzas espressobar.

1. AKT
I bølgen blå
Hav – sten – tang

2. AKT
Skovtur
Forår– skud – urter – grene

3. AKT
På engen
Græs – jord – bi – blomst

4. AKT
Ved bålet
Ild – skum – is

Spørgsmål kan stiles til redaktionsassistent Caroline Gram på cg@whiteguide.dk.

White Guide udgives i samarbejde med

Prisuddeling ekskl. lanceringsmiddag Salg lukket
Lanceringsmiddag inkl. prisuddeling Salg lukket